New York Fashion Week Fall/Winter 2013 a Maybelline támogatásával

fullbeauty

New York, NY Február 7, 2013

Hét sikeres évad után idén februárban ismét a Maybelline a New York Mercedes Benz Fashion Week hivatalos sminkese. A Maybelline a 2013 őszi/téli szezon alatt is folytatja eddigi sikeres együttműködését, és olyan híres tervez ők bemutatóin sminkeli a modelleket, mint Rachel Zoe, DKNY, Lacoste, Bibhu Mohapatra, Richard Chai, Wes Gordon, Mara Hoffman, Marissa Webb, Michael Bastian és Custo Barcelona.

s20130209_1.jpg

„A New York-i Fashion Week a divat és a szépség találkozása. Minden New Yorkból érkező trend inspirál valakit szerte a világban. Nagyon izgalmas az, hogy a Maybelline és a tervezők közös munkája hogyan formálja a szépség és a divat holnapi trendjeit.” - mondja Damien Bertrand, a Maybelline globális márka elnöke.

s20130209_2.jpg
Örömmel jelenjünk, hogy idén első alakommal Larion Oscar, a Maybelline magyarországi sminkmestere is részt vesz a New York-i Fashion Weeken. Oscar olyan híres tervezők backstage-ében sminkel majd, mint DKNY és Michael Bastian. A divathét legfrissebb információit és Oscar naprakész beszámolóját folyamatosan követheted a most induló Maybelline Hungary Facebook oldalon.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr275070643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...