MANIFESTO - A MERÉSZSÉG MŰVÉSZET

fullbeauty


i20130127_1.jpg
Ez az Yves Saint Laurent kiáltványa 2013-ban, mely egy új illatban jelenik meg. Ezt az illatot egy olyan merész és vakmerő nő ihlette, aki hisz az intuíciókban és a vágy hatalmában. A kivételeket keresi, nem a szabályokat. Tud nemmel felelni, de imád igent mondani. Igent az életre, a szerelemre, a titokzatosságra és a stílusra. A nők és a férfiak csodálják őt, hisz tele van meglepetéssel. Egyetlen ellensége az unalom, amit egy hangos nevetéssel űz el.

A „merészen művészi” illatot a jázmin mellett, a vanília és tonkabab illatjegyek kombinációja teszi egyszerre ellenállhatatlanná és egyedivé, így juttatva érvényre a nőiesség új kinyilatkoztatását.

Az Yves Saint Laurent Beauté örömmel jelenti be, hogy JESSICA CHASTAIN, az Yves Saint Laurent új női illatának, a MANIFESTO-nak az arca, dráma kategóriában, Kathryn Bigelow Zero Dark Thirty című filmjében nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb színésznőnek járó Golden Globes Díjat 2013-ban.

i20130127_2.jpg
JESSICA CHASTAIN A Golden Globes díjátadó gálán, LE TEINT TOUCHE ÉCLAT alapozót és TOUCHE ÉCLAT ragyogásfokozó korrektort viselt az Yves Saint Laurent Beauté jóvoltából.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr495046626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...