Gátlástalanul jó színek!

fullbeauty


A Clinique legkeresettebb ajakfestő terméke, a Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm ledobta gátlásait. Az új Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm megjelentetésével a Clinique erősebb fedésű és intenzívebb színű összetétellel kedveskedik a Chubby Stick rajongóinak világszerte.

s20130126_1.jpg
Az ismert, vastag ceruzára emlékeztető kiszerelésben kapható új Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm-ban a szájfény és a teljes fedést nyújtó rúzs legjava egyesül. Megnövelt pigment tartalma élénk színt biztosít, míg a kényeztető vajak, olajak, és antioxidánsok azonnali és tartós nedvességgel védik és ápolják az ajkakat.

s20130126_2.jpg
Az illipevajjal, mango mag és jojoba mag olajjal dúsított összetétel nedvességgel látja el a bőrt, az ajkak puhává, teltté, és kellemes érzetűvé válnak a merész színtakaró alatt.  

Tegye élvezetessé az ajakfestést a Chubby Stick Curviest Caramel, Chunkiest Chili, Heftiest Hibiscus, Mightiest Maraschino, Plushest Punch, Roomiest Rose, Broadest Berry, és Grandest Grape színével!

Az ÚJ Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm 2013. februártól kapható a Clinique szaküzleteiben és a kiemelt parfümériákban.

Ajánlott fogyasztói ára: 5600 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr495044682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...