Az Estée Lauder filozófiája szerint: "minden nő lehet gyönyörű”.

fullbeauty


a20130126_1.jpg
Az Estée Lauder a felméréseinek legújabb eredményei alapján fejlesztette ki eddigi legkorszerűbb öregedés-visszafordító hidratálóit, az ÚJ Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle kollekciót nekünk tavaszra. A hatékony hidratálók egy új keverékkel fordítják vissza a bőröregedés látható jeleit: a bőrsejtek természetes kommunikációját javító forradalmi Tri-HA Cell Signaling Complex™ mindössze 3 nap alatt 182%-kal növeli a bőr természetes Hyaluron sav termelését, és különleges jelzőtechnológiájával 7x gyorsabban juttatja a bőrfelszín károsodott pontjaira az egészséges bőrsejteket. A bőr jelentős mértékben simábbá, frissebbé, és ránctalanabbá válik – gyorsan.

És íme a teljes kollekció 

a20130126_2.jpg
Nappalra: Advanced Time Zone Creme SPF 15 for Dry Skin

A fényűzően gazdag és bársonyosan sima krém tartósan kellemes érzetűvé teszi a bőrt. Használja reggel és este, a regeneráló szérum után.

Advanced Time Zone Creme SPF 15 for Normal/Combination Skin

A könnyű, selymes, tartósan hidratáló krém egyszerre kényeztető és frissítő hatású. Használja reggel és este, a regeneráló szérum után.

ÚJ! Hydrating Oil-Free Gel Lotion for Normal/Combination Skin

Az olajmentes faggyútermelést szabályzó krémzselé frissítő, könnyű állaga révén ideális meleg, párás időben. A levendula színű Hydrating Oil-Free Gel Lotion egyedülálló gyöngyökkel teszi azonnal ragyogóvá a bőrt. Használja reggel és este, a regenerálószérum után.

Éjszakára: Advanced Time Zone Night for All Skintypes

A Rhodochrosite kivonatot tartalmazó korszerű éjszakai krém az éjszakára szükséges nedvességgel látja el a bőrt, míg a Biomimetic Barrier lipidek természetes úton akadályozzák meg a nedvességvesztést. Az éjszakai aminosav keverék optimalizálja a ráncelsimító hatású kollagén természetes pótlását, így a bőr minden reggel simábban, ránctalanabbul és megfiatalodva ébred. Használja este, a regeneráló szérum után.

A szemekre: Advanced Time Zone Eye Crem for All Skintypes

A szemkörnyék körüli érzékeny bőr azonnal simábbnak és ragyogóbbnak tűnik. A krém enyhíti a ráncokat, szarkalábakat, csökkenti a bőr kreppszerűségét, és megakadályozza mindezek újbóli megjelenését. A Biomimetic Barrier lipidek a bőr természetes védekezőképességét erősítve gátolják meg a nedvességvesztést. Használja reggel és este.

Advanced Time Zone Creme SPF 15 for Dry Skin 50ml

Ajánlott fogyasztói ára: 24.500 Ft

Advanced Time Zone Creme SPF 15 for Normal/Combination Skin 50ml

Ajánlott fogyasztói ára: 24.500 Ft

Hydrating Oil-Free Gel Lotion for Normal/Combination Skin 50ml

Ajánlott fogyasztói ára: 24.500 Ft

Advanced Time Zone Night for All Skintypes 50ml

Ajánlott fogyasztói ára: 26.700 Ft

Advanced Time Zone Eye Creme

for All Skintypes 15ml Ajánlott fogyasztói ára: 15.800 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr915044964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...