2 in 1: vagyis a szépség benned rejlik

fullbeauty


Egyik nap a Retek utcában jártam, mikor egy izgalmas üzletre bukkantam. Szinte mágnesként vonzott a kirakat, az enteriőr, az a hangulat amit az üzlet már kintről is árasztott. Tehát benyitottam...

e20130124_1.jpg
Hamar közös nevezőre jutottunk a bolt tulajdonosával Jarolics Judittal, akitől megtudtam 29 évesen 4 gyermek édesanyja, és a képen lévő 5 "gyermek", mely a bolt egyik ékessége párja kislánya. Így most elhatároztam, bemutatom Nektek ezt fantasztikus világot.

e20130124_2.jpg
Juditot 2003-ban személyes okok vezérelték a márka elindítására. Mivel első terhességekor jóformán csak zsákruhákat lehetett kapni, saját maga készített magának testhezálló, divatos kismamaruhákat, mivel nagyon büszke volt arra, hogy kisbabát vár. Akkor ez a fajta hozzáállás a várandóssághoz és a kismama divathoz kicsit furcsa, talán még megbotránkoztató is volt.


e20130124_3.jpg
A 2in1 márka több okból is különleges a magyar divatpalettán. Egyrészt a formabontó, újító dizájnt öko-textíliákkal párosítja, másrészt bár a ruhákat kismamáknak tervezték, de valójában bárki által hordhatóak, ezért a tinilányoktól a nagymamákig gyakorlatilag minden korosztályt megtalálunk a vásárlói körében.

e20130124_4.jpg
Üzletileg is nagy kihívás kismamáknak ruhát tervezni, hiszen folyton újabb és újabb kismama-generációkat kell megszólítani. Ezért kell a márkának mindig frissnek és újítónak maradnia.

A 2in1 üzlet különleges, újrahasznosított bútorokkal van berendezve. Az újrahasznosítást a tervezők nagyon fontosnak tartják. A bolt a Cellux csoporttal együttműködve szeretné megmutatni az embereknek, hogy mások által hulladéknak ítélt dolgokból mennyi hasznos tárgyat lehet létrehozni.

e20130124_5.jpg
A 2 in1 üzletből nem csak kismamák de a még, vagy a már nem várandós a nők is komplett ruhatárat tudnak vásárolni: ruhákat, táskákat, sálakat, babahordozókat, öko/bio kozmetikumokat és könyveket. Szóval érdemes belátogatni, én teljesen függő lettem. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom!

e20130124_6.jpg

1024 Budapest, Retek u. 22

Jarolics Judit

06/70 423 22 80

www.2in1kismamaruha.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr75042256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...