Plasztikai beavatkozás helyett!

fullbeauty


Megérkezett Magyarországra az első  olyan sebészeti beavatkozást nem igénylő, végleges zsíreltávolításra, mellnövelésre és formálásra, valamint ránctalanításra alkalmas  gépi technológia, amely több évtizednyi kemény kutatómunka és innovatív felfedezésnek az eredménye. Ezt a technológiát szeretnénk Nektek közelebbről bemutatni.

a20130117_1.jpg
A 45-50 perces kezelések során a kezelő különböző masszírozó fejeket helyez a fogyasztandó, feszesítendő, ránctalanítandó területekre és azzal folyamatosan masszírozza a kezelt felületet! Ezzel eloszlatjuk a zsírt, célzottan távolítjuk el a zsírlerakódást, lebontjuk a zsírcellákat, ránctalanítunk. Serkentjük a nyirok rendszer működését, fokozzuk a méregtelenítést! Javítjuk a narancsbőrös szövetek állapotát, regeneráljuk a bőrt és formáljuk az alakodat, melledet,  és a ráncos, rugalmatlan területeket!

Már az első alkalommal látványos az eredmény, akár 2-3 cm-t is fogyhatsz,melyre garanciát vállalunk! Ha azonban mégsem érnéd el a megígért eredményt, visszatérítjük az első alkalom árát! A kezelés elején és végén is megmérjük a problémás terület körfogatát, mellyel felmérhetjük mennyire volt hatékony a zsírégetés.

a20130117_2.jpg
Összefoglaljuk neked, mire nyújt hatékony megoldást a Pro Mystic gépi kezelés:

- Bőr alatti zsírpárnák, zsírtömörülések kezelése, bontása
- Csípő tájékon levő zsír eltávolítása
- Dudorok, zsírcsomók eltüntetése
- Felkar feszesítése
- Lovaglóizmoknál felhalmozódott zsírok bontása, eltüntetése
- Cellulitisz kezelés, méregtelenítés
- Stria elhalványítása
- Lassú anyagcsere esetén, a nyirokmirigyek stimulálása
- Anti-aging Ránc eltávolítás, bőrvasalás, pórus összehúzás
- Szemkörnyéki finom ráncok, karikák kezelése
- Megereszkedett mell, formálás-növelés (Enhance)

Az eljárás a cellulitisz kezelésében is segít. Időtartama kb. 40 perc. Az eredmény már az első kezelést követően is látható. Az arckezelő fejjel lehetőség van arc, toka, áll, dekoltázs illetve mellfeszesítő kezelésekre is. Az eljárás tulajdonképpen segíti a szervezetet, hogy saját maga elegánsan szabadulhasson meg a zsírfeleslegtől. A zsíreltávolítási folyamat hossza változó. Minden páciens ”zsírproblémája” egyéni.

"Próbáld ki MOST bevezető áron! Ha januárban jelentkezel, az első alkalom 9000 Ft helyett csak 3500 Ft!"

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és elszántad magad, hogy végleg leszámolsz a nemkívánatos zsírpárnákkal, további információkat a weblapunkon találsz! – www.crystalspirit.hu

Bejelentkezés szükséges, tedd meg telefonon- 0620 977 57 04 vagy weboldalunkon keresztül a feliratkozás gombra kattintva: http://www.crystalspirit.hu/alakformalas_5_1

Jó, ha tudod: Blog olvasóink a stúdióban a további bérletek vásárlásánál jelentős kedvezményt kapnak!

Bognár Erika

06 20/ 977 57 04



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr395024348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...