Yes we Doll!

fullbeauty


A Manhattan téli sminkkollekciója, kicsit a gyermekkori játékaink emlékét eleveníti fel. A játékos hangulatú szettben, főleg a szemeken van a hangsúly.

550s_20121211_1.jpg

Szuper darabjai a kollekciónak az Intense Effect szemhéjpúder duók. Ezek az úgynevezett ,,baked” szemhéjpúderek nagyon különlegesek, ugyanis akár nedves ecsettel is felvihetjük a szemhéjra a még intenzívebb hatás elérése érdekében.

550s_20121211_2.jpg

Természetesen a kollekcióból nem maradhatnak ki a szájfények. Most a High Shine Lipgloss-ból kevertek nekünk két új, limitált árnyalatot, melyek az idei ősz és tél trendszínei. Az egyik a szezon kötelező színe, a pirosas, bordós szájfény és egy bármikor, bárhova feltehető, világosabb árnyalat.

550s_20121211_3.jpg

A kollekcióban helyet kapott egy dúsító, tartást biztosító, görbített fejű Supersize False Lash Look szempillaspirál, mely az érzékeny szemekre is megfelelő választás.

550s_20121211_4.jpg

És végül következzen a két ellenállhatatlan színű pirosító, melyek egy highlighter színt is tartalmaznak. Egy rózsaszínes trió a hideg bőrtónussal rendelkezőknek és egy barackos-narancsos trió a melegebb árnyalatok kedvelőinek.

550s_20121211_5.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr134960626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...