Gwyneth Paltrow lett a Max Factor múzsája!

fullbeauty


Gwyneth Paltrow természetes szépségének és az örökké megújulás képességének köszönhetően vált a sminkmesterek múzsájává. Ő a modern, multifunkcionális nőideál megtestesítője, hiszen a mindennapokban számos szerepben kell sikeresen helytállnia. A Max Factor nemzetközi sminkmesterei, élén Pat McGrath-val új küldetésként életre hívták a Max Factor Találd meg a stílusod! kampányát, melyhez inspirációként a színésznőt kérték fel. (x)

Az első termék, amit ajánl nekünk Gwyneth a Max Factor 3 in1 Facenity alapozó.

A különleges alapozót olyan hölgyek számára fejlesztették ki, akik könnyen felvihető tökéletes fedést biztosító alapozót szeretnének, mely egész napra garantálja a hibátlan, matt arcbőrt, anélkül, hogy napközben mattítani kellene a kifényesedő részeket.

550s_20121128_1.jpg

A Max Factor 3in1 Facefinity alapozó megfelel ezen igényeknek, hosszantartó eredményt garantál egyedülálló összetételének köszönhetően.

Az alapozó flexi-hold technológiája tartós, ám mégis könnyű filmréteget képez a bőrön, mely kényelmes alapot biztosít. A formulában található mikro-korrektor részecskék pedig úgy működnek, mint apró kis szabályozók, melyek óvják a bőrt az olyan hatásoktól, mint faggyútermelődés, verejtékezés, továbbá korrigálják a bőrhibákat, így  egész nap megakadályozzák az arcbőr kifényesedését.

Mindezeken túl az alapozó egésznap az arcbőrön marad, hibátlan arcbőrt és matt eredményt biztosít, a zsírmegkötő részecskéi pedig minimalizálják az olajos bőrfelszín kialakulását.

550s_20121128_2.jpg

Javasolt fogyasztói ár: 4499 Ft
Egyedülálló pénz-visszafizetési garanciával!
Új alapozónk ígérete: egész napon át tartó matt arcbőr.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr954931080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...