Az Estée Lauder Holiday szettek már megérkeztek!

fullbeauty


Ennek a hírnek nyílván Ti is örültök, hiszen az egyik legszebb csomagolású karácsonyi beauty dobozok már hosszú évek óta!

550s_20121119_1.jpg

A három csodás Estée Lauder modell közül a mi kedvencünk Constance Jablonski, aki meg is osztja velünk karácsonyi szokásait, téli tippjeit.

550s_20121119_2.jpg

Constance kedvenc termékei közé tartozik télen az Estée Lauder ajakápoló, a kézkrém és természetesen az örök kedvenc Goddess Matte bronzosító, amely segítségével a téli hónapokban is nap barnította hatást érhetsz el. Ha még nem tudod, hogy a karácsonyi vacsorán milyen rúzst illetve körömlakkot használj, akkor ne gondolkodj tovább! A modell szerint az élénkvörös színekkel soha sem nem lehet melléfogni. Constance, ha kimozdul a városból, akkor mindig csizmát és a nagyon meleg Burberry kabátját veszi fel, amely még a hideg alatt is kényelmes és meleg viseletet nyújt számára. Ha buliról van, szó a klasszikus bőrnadrág és nagy méretű póló kombinációt választja. Karácsonyi ajándékvásárlását pedig gyakran a világhálón keresztül rendezi!  A kedvenc karácsonyi film, amit mindig szívesen megnéz, nem más, mint a Grincs Jim Carrey főszereplésével.

550s_20121119_3.jpg

550s_20121119_4.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr54914014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...