Rózsaszín varázslat

fullbeauty


Mindenki, aki szereti a Snow Fairy tusfürdő illatát, teljesen odáig lesz ezért a többször használható habfürdő-varázspálcáért. Azt a cukrosan édes illatot árasztja, amelyet olyan jól ismerünk és annyira szeretünk karácsonykor. Ha érezni szeretnéd, csak mártsd be a varázspálcát a vízbe újra meg újra.

550a_20121118_1.jpg

Kislány korunk óta  tündöklő rózsaszín varázspálcáról álmodoztunk, különösen karácsonykor. Eláruljuk, hogy a Lush egyik alapítója, Mark elolvadt, amikor kapott egyet. Nem tudott ellenállni, és meglengette…

Engedj egy jó meleg fürdőt, majd a varázspálcával írj le néhány kört a vízben. A varázslat eredménye bőrpuhító, édes illatú fürdő és rengeteg cukros illatú hab lesz. Amikor a pálcát kiveszed a vízből, tedd félre száradni, és legközelebb használd újra! Szerintünk zseniális ajándék barátnődnek, vagy testvérednek, vagy akár magadat is meglepheted vele!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr134913120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...