Életben tartott álom...

fullbeauty


A nő megalkotta a No. 5 parfümöt... és a No .5 felfedte a nőt. Mademoiselle Chanel kérésére alkották meg azt a parfümöt, amely "olyan női parfüm, mely úgy illatozik, mint maga a nő". A No. 5 megalkotása óta a nőiesség igazi, megható és időtálló szimbóluma, Marilyn Monroe híres mondása is örökre fennmaradt, mikor bevallotta az újságíróknak, hogy "az ágyban csak egy csepp CHANEL No. 5 parfümöt viselek".

550i_20121111_3.jpg

Őt követték a világ leghíresebb és legkivételesebb hölgyei: Catherine Deneuve, Ali MacGraw, Lauren Hutton, Carolle Bouquet, Nicole Kidman és Audrey Tautou, akik mindig újjáélesztették és életben tartották ezt az álmot. A történet 2012-ben az új No. 5 kommunikációval folytatódik, főszerepben: Brad Pitt.

550i_20121111_4.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr234902202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...