Csábítás újratöltve

fullbeauty


A VALENTINA ASSOLUTO a már jól ismert VALENTINA parfüm érzéki, csábító és kifinomult újraértelmezése.
A modern nőt jelképezi, aki tudja, hogyan használja érzéki kisugárzását. Tudatos csábító. Van valami provokatív a viselkedésében. Természetes bája mágnesként működik.
Van valami provokatív a viselkedésében. Természetes bája mágnesként működik.

550i_20121111_1.jpg

Az érzéki fejjegyben a  Calabria-i bergamott, Alba trüffel és barack varázsol el. A virágos szívjegyben egy csodálatos fehér virágcsokor (jázmin, tubarózsa, amalfi narancsvirág) vad erdei szamóca és pacsuli kényezteti érzékeinket. A magával ragadó alapjegyben titokzatos, érzéki cédrus, vanília és ámbra lép színre. Elegáns, kerek, karamell színű üveg, egy nagy méretű nude virággal.  

A rézvörös nyakon helyezkedik el az ikonikus, elegáns fém kupak. A doboz közepén fekete négyzetből emelkedik ki a Valentina Assoluto felirat.

550i_20121111_2.jpg

EDP 50ml 29.100,-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr444900974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...