Pro Body: a kenyér, ami nem hizlal!

fullbeauty

 

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de ha fogyókúrára fogom magam, két dologtól szenvedek a legjobban: az esti nasi megvonástól, és a kenyér nélküli vacsoráktól. Bár az utóbbitól már megszabadultam, mert rátaláltam egy fantasztikusan jó kenyérre, a Pro Body-ra!

 

550e_20120715_2.jpg

 

Ez a kenyér kb 90%-kal kevesebb szénhidrátot, és 300%-kal több fehérjét tartalmaz egy hagyományos kenyérhez képest! Tehát a Pro Body  tökéletesen illeszkedik az épp aktuális diétádba, fogyókúrádba, vagy csak egyszerűen az egészséges táplálkozásodba! És van még egy jó hírem: esténként se kell lemondanunk a kenyérfogyasztásról, lelkifurdalás nélkül ehetjük.

És ha a pirítóst szeretitek, reggelire annak is kiváló! Próbáljátok ki, nekem nagyon bevált.

Hol szerezheted be? Príma Pék üzletekben, és CBA boltokban. Budapesten: IV. ker: Besda József u 48,  XIII. ker: Klapka u 17,  VII. ker: Erzsébet krt 58,  XI. ker: Lágymányosi út 17/b, VII. ker: Károly krt 9.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr444658812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...