Húzd meg a vonalat!

fullbeauty

 

A macskás szemek visszafogottabb változatát szeretnéd nappalra? Semmi gond! A Miss Sporty Cat’s Eye szemhéjtusa a legrövidebb út a szexi stílushoz

A folyékony tus csak a profiknak való, nehéz vele meghúzni a megfelelő vonalat, gyakorlott, biztos kezet igényel… De nem a Cat’s Eyes szemhéjtussal! A filces vég és a vízbázisú formula segítségével mi sem könnyebb! Finom vonalú hangsúlyozás vagy erős drámai hatás? Te döntesz. Legyen éles, tiszta vonal, amely megbízhatóan tartja formáját. Ha szemeidre irányítod a figyelmet, szádra csak egy kis színezett ajakbalzsamot használj és kész is a friss városi elegancia. Ez a vékony toll legyen a titkos (stílus) fegyvered.

 

550s_20120712.jpg

 

Mint minden Miss Sporty termék, a filces tus is gyengéd a szemeidhez. Könnyen eltüntethető tisztítókendővel vagy sminklemosóval, nem kell dörzsölni! Szemészetileg és bőrgyógyászatilag is tesztelt.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr684646963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...