Adj friss epret a bőrödnek!

fullbeauty

 

A Miss Sporty újdonsága sokkal több, mint egy hagyományos alapozó.  Ettől az új terméktől a bőröd egészségesebb lesz, mert olyan mintha egy vitaminnal dúsított turmixot kapna!

Mi a titok?  A lédús eper szépítő ereje.

 

550_20120710.jpg

 

Ki hitte volna, hogy a kis, szelíd eper ekkora energiabomba is lehet? A So Energetic Natural Radiance alapozó Actiberry összetevőt tartalmaz, amit eperkivonatból nyernek!

 Íme, mire képes:  - Megnyugtatja a kipirosodott és irritált bőrt

                                    - Megvédi a bőröd a környezeti hatásoktól 

                                    - Segít visszaszorítani a stressz okozta  DNS rongálódást

        - Megóvja a bőrsejtek membránjait a kémiai anyagoktól és a fizikai károsodástól.

Egy olyan könnyen használható terméknél, mint ez, nincs szükséged különleges eszközökre. Csak használd az ujjbegyeid, vigyél fel egy pöttynyi So Energetic Natural Radiance alapozót az orcád közepére, az orrodra, a szemeid köré, a homlokodra és az álladra.

Következő lépésként kifelé haladó mozdulatokkal dolgozd el, míg az egész arcodon egyenletes nem lesz a fedése. Ugye milyen elbűvölő?

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr744638985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...