Fűszerezd meg a neszeszered!

fullbeauty

 

Idén nyáron inspiráljon Mexikó! Az Astor meghív Téged egy színes utazásra ebbe a magával ragadó országba, az új „From Mexico With Love” kollekciójával, melyben  körömlakkok és szemhéjpúderek szerepelnek.

Engedd, hogy elcsábítsanak a perzselő nap vibráló árnyalatai, a lenyűgöző tájak és az élénk színű ruhaköltemények. Megjelenése legyen vad és latinos ezekkel a szenvedélyes, földes- és vizes árnyalatokkal, melyek a 2012-es tavaszi/nyári kifutókat uralják. Ideje egy cseppet  megfűszerezni a stílusát!

 

550_20120708.jpg

 

Fesd csodaszépre körmeidet mindössze 45 másodperc alatt a „From Mexico With Love” kollekció öt új árnyalatának bármelyikével az Astor Quick & Go körömlakkjaiból. A mexikói óceánpartok és a vidék színeinek ellentéte által inspirált zöld, kék, barna, arany és rózsaszín tónusok biztosan nem maradnak észrevétlenek! Használjd a nyár legdivatosabb színeit például a türkiz Caribbean Sea (#325) árnyalatot, de semmiképpen ne hagyja ki az olyan nélkülözhetetlen színeket, mint a barna Mineral Brown (#324), a mandarinos Coral Reef (#323), vagy a magentaPink Paradise (#321) árnyalatot a lenyűgöző körmökért, melyeket imádni fog. Mivel ez a körömlakk mindössze 45 másodperc alatt megszárad, ráadásul egyetlen réteg elég az akár öt napig tartó, tökéletes fedésért, az extrém színekkel játszani még sosem volt ilyen egyszerű.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr754635638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...