A természetesség sminkje!

fullbeauty

 

A Springfield nemrég egy új termékcsaládot indított: a Springfield Cosmetics-et, mely olyan olyan  és textúrák választékát kínálja, amire egy hétköznapi sminkhez szükség lehet. A Springfield kozmetikumok célja, hogy igazán nőies, ugyanakkor természetes és friss megjelenést biztosítson. Akár csak a ruháik.

 

550s_20120701_1.jpg

 

550s_20120701_2.jpg

 

550s_20120701_3.jpg

 

A kollekcióban izgalmas tónusok, smaragd és türkiz körömlakkok, rubinvörös rúzsok, és csillogó szájfények jelennek meg. Az igéző szemek alapját az ásványi anyagokat tartalmazó új, kék szemhéjpúderek biztosítják, amire az utolsó simítást a szemceruza és szempillaspirál adja a csábító tekintetért. A gyümölcsös árnyalatú pirosítók pedig jól kombinálhatók a pasztell színű körmökkel és a sminkkel. A nyár megbolondításához a Neon Lights Springfield kozmetikumok nyújtanak segítséget. Elénk árnyalatok a feltűnőbb és szexibb megjelenésért az idei év kihagyhatatlan színeivel: mandarin, narancs és sárga. Egy biztos, ilyen színekkel nem maradsz észrevétlen! A kollekció olyan termékeket is magába foglal, mint a “Crackle” ami két színben kapható, fregmentált hatást kelt a többi vibráló színű körömlakkal, így még inkább feldobja a körmöket. Az új, barnító hatású púder használat után azonnal természetesen bronzos és egészséges fényt ad a bőrnek. A nyárias és mókás tégelyekben kapható szájfények pedig öt ízben és színben kaphatóak, és a színes nyári koktélokra és fagylaltkelyhekre emlékeztetnek. A Springfiled sminkfelhozatala praktikus és könnyen használható. Mindegyik termék csomagolása visszafogott, rózsaszínes árnyalatú, és alig foglal el helyet a táskában.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr914621859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...