Top Secrets by YSL

fullbeauty

 

Ha minden nap sminkeled a bőröd, előfordulhat, hogy fénytelennek, rugalmatlannak érzed egy idő után. Most nem azt javasolnám, hogy hagyj fel a sminkeléssel, inkább ajánlanék egy kiváló termékcsaládot, amely kifejezetten a smink szerelmeseinek alkotott meg az YSL.
A családot sminkmesterek és topmodellek tippjei ihlettek, úgyhogy szakértői bőrápolási családdal állunk szemben.
 
 
A mi kedvencünk a család Flash Radiance arcápolója, mely ecsetes applikátorral van ellátva, a könnyebb használat végett. Rendszeres használatával csökken a bőr fakó színe, a fáradtság jelei halványulnak. Fokozódik a bőr ragyogása, és egyenletessége, köszönhetően a termék guinea bors, koffein, búzaprotein, és zabcukor tartalmának.
 
 
Ha Te is minden nap sminkelsz, ezt a terméket szerezd be mindenképp! Hisz a smink is csak az egészséges bőrön mutat jól. A kiemelt parfümériákban már kapható is!
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr434508795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...