Szépség az óceánok mélyéről...

fullbeauty
 
A Phytomer egy francia professzionális kozmetikai család, mely már 6 éve van jelen hazánkban is a szépségpiacon, mégis szerintem kevesen ismerik. Éppen ezért gondoltam, hogy bemutatom Nektek ezt a rendkívüli filózófián alapuló termékcsaládot. A már 40 éves múltra visszatekintő márkát méltán nevezhetjük a tengeri eredetű kozmetikumok úttörőjének. Hamar felismerték a cég kutatói, hogy a tenger növényei, mennyire jó hatással vannak a bőrre, és milyen jól alkalmazhatóak a szépségápolásban.
 
 
A termékek fő összetevői: tengeri algakivonatok, tengeri moszatok, tisztított tengervíz, és egy emblematikus Phytomer összetevő: az oligomer, mely több mint száz nyomelemet tartalmazó hatóanyag kivonat, mely mint a bőr életereje van jegyezve.
 
 
A termékek hidratálnak, táplálnak, nyugtatnak, és egyensúlyban tartják a bőr vízháztartását. Rendkívül hatásosak a ránctalanításban, és az öregségi foltok halványításában is. Allergiára hajlamos bőrre különösen ajánlott termékcsalád.  A termékek és a kezelések - melyeket kozmetikákban és SPA szalonokban lehet igénybe venni- rendkívül magas színvonalúak. A Phytomer kozmetikák filozófiája: hidratálás, stresszoldás, bőrmegújítás a legfelső fokon!
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr784475554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...