Beköszöntött a Doll Eyes tavasz!

fullbeauty
 
2011-ben a Lancôme a Hypnôse Doll Eyes szempillaspirállal felfedte a babák hőn áhított szempilláinak titkát. A szempillasort, mely tökéletesen szétválasztott, dús, hosszú és fényes.
 
 
A siker pillanatok alatt elterjedt a világon, és lett Nők ezreinek a kedvenc spirálja. A titok két innovációnak köszönhető: a különleges spirálkefének, mely spirál alakjának köszönhetően, tökéletesen befed minden szempillát, és egy „fiber shine” formulának mely egyszerre kombinálja a merev és rugalmas viaszt. Az egyik az ívért, a másik a dússágért felelős.
2012-ben a Lancôme megalkotta a népszerű szempillaspirál két új változatát: a Doll Eyes Noir Waterproof-ot mely vízálló, és a Doll Eyes Noir Intense-t, mely lélegzetelállítóan fekete!
 
 
Az új spirálokat megtalálod a Lancôme szigeteken, és a Lancôme márkát forgalmazó parfümériákban!
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr24362215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...