Csak Nők és más senki?! Azaz Nőnapi bulin jártunk...

fullbeauty

  

Sziasztok Csajok! Most kivételesen nem egy szempillaspirál újdonságról fogok Nektek beszámolni, hanem egy fergeteges Nőnapi buliról, ahol a Full Beauty is ott volt, és reméljük nem utoljára...A dolog úgy kezdődött, hogy Antal Zsuzsi barátnőm (az Il Pittore étterem tulajdonosa) felhívott, hogy napok óta foglalkoztatja egy gondolat: bulit kéne csinálni Nőnapra! Mivel most "trendi" ezt nem megünnepelni, amivel én személy szerint nem értek egyet, azonnal felkeltette az érdeklődésemet. Arról, hogy mit is szeretne, akkor még csak benyomásai voltak, de számomra épp elegek: Szex és New York életérzés, Cosmo koktél, sminkelés, fotózás, nyereményjáték, és legyen mindenkin valami pink!
Engem meggyőzött, és hihetetlen lendülettel belevágtunk a szervezésbe! A helyszín ugye adott volt, s bár az étterem inkább "toszkán" hangulatú, az eklektika manapság mindenre választ ad. A háziasszony szerepére Hámori Gabi színésznő azonnal rábólintott. A gyönyörű sminkeket, amit a vendégek sorsolás útján nyerhettek meg, blogunk sminktanácsadója, Ágoston Melinda sminkmester vállalta el. A  gyönyörű remekművekről Bordás Zsuzsa fotós garantálta a képeket. A Maybelline New York pedig felajánlott sok-sok ajándékcsomagot, melyben egy gyönyörű pink rúzs és a legkedveltebb szempillaspiráljuk volt. Sajtónak a Marie Claire-re gondoltunk, és Nekik is tetszett az ötlet. Most már biztosan kíváncsiak vagytok, hogy milyenre sikeredett a buli! Nézzétek meg ezt a kis "kollázst", hátha a következő partyra Ti is kedvet kaptok! Mi biztosan ott leszünk...
 
 
Természetesen éjfél után a szlogen "megdőlt", és a férfiak is bebocsátást nyertek. A gáláns Uraktól, minden Hölgy kapott virágot. És ez így is van rendjén, mert a világ a férfiakkal együtt kerek!
Köszönet az Il Pittore étteremnek ezért a csodás estéért!
 
Fotó: Bordás Zsuzsa

www.bordaszsuzsa.hu

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr594310329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...