Arginine Resist 3x hajápoló termékcsalád bemutatkozik!

fullbeauty

  

Sok éves kutatás eredményeként egy új korszak nyílt a hajápolás terén. Szakértelmének és szaktudásának köszönhetően a L’Oréal Paris bemutatja első, Argininnel gazdagított hajápoló termékcsaládját. Hármas hatású hajerősítő erejének köszönhetően az Elseve Arginine Resist X3 termékcsalád a hajtövektől táplál, átalakítja a haj szerkezetét és ellenállóbbá teszi a hajat egészen a hajvégekig. Az Elseve Arginine Resist X3 új összetétele illeszkedik a hajszálra és segít megerősíteni a gyenge, töredezés miatt hullásra hajlamos hajat. Az Arginin a keratinban természetesen jelen lévő aminosav, amely fontos az ellenállóbb haj növekedésének elősegítéséhez és a hajszál hosszú élettartamának megőrzéséhez. Az Elseve Arginine Resist X3 erőssége az új aktív összetevőjén alapszik és a termékcsalád különféle termékeinek lenyűgöző harmóniáján.
 
 
Hármas hatás:
1. Átalakítja a haj szerkezetét
2. Táplál a hajtövektől
3. A haj ellenállóbb
A termékcsalád tagjai:
 
Hajerősítő sampon: Ideális összetételével a hajerősítő samponból az Arginin ott rakódik le a hajra, ahol a hajnak a leginkább szüksége van rá, és mindez már egy használat után. Összetétel az Arginin mellett protein származékkal és Ceramid R-rel van gazdagítva.
 
 
Hajerősítő balzsam: Az Arginint, proteinszármazékot és Céramide R-t tartalmazó összetétel tápláló és simító összetevőkkel gazdagított, hogy táplálja a hajat, könnyítse a haj kifésülhetőségét miközben nem nehezíti el azt.
 
 
Hajerősítő pakolás: Hajerősítő pakolás koncentrált erősítő szérummal, mely intenzív ápolást biztosít a gyenge, töredezés miatt hullásra hajlamos haj számára. Gazdag, krémes, lágy textúra.
 
 
Hajerősítő spray: A legnagyobb Arginin koncentrációval rendelkező termék az Arginine Resist X3 termékcsaládon belül. Intenzív hajtő-célzó hajápoló a fokozott erősítő hatásért.
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr554296591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...