A Rimmel púder simulni akar a bőrödhöz!

fullbeauty

 

A Rimmel London is bemutatja a Match Perfection Ultra Krémes Púderét, az első ultra finom, bőrhöz tökéletesen illő púdert a valódi, friss, és eldolgozható színért. A szuper finom, krémes púder innovatív technológia segítségével éri el a bőrhöz tökéletesen illő árnyalatot és textúrát.
 
 
A Match Perfection púder lenyűgöző textúrája, színe és végeredménye forradalmian új formulájának köszönhető. Először is, a púder Smart-Tone™ technológiát alkalmazza, mely utánozza a bőr textúráját és tónusát, megkönnyíti a felvitelt és eldolgozást, ettől lesz hihetetlen könnyű viselet. Másodszor pedig a púderben zafírkék pigmentek vannak, ezek biztosítják a bőr saját tónusát friss, hozzád illő színhatással. Harmadszor, a púder kontrollálja a bőr zsíros kifényesedését, így lesz akár 14 órán át tartó matt hatás az új, mikrofinomságú formulának köszönhetően.
Imádni fogod a Match Perfection Púder elegáns, keskeny, készszintes kompaktját, melynek aljában tükör és szivacs is található – ideális, hogy a sminked bárhol, bármikor megigazítsd. A kerek, modern csomagolás élénk kék színe a formulában lévő zafírkék pigmenteket idézi. Még egy elegáns, a prémium kategóriát idéző részlet: a Rimmel ikonikus koronáját az átlátszó fedélbe gravírozták. Tökéletes csomagolás!
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr114122900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...