Miért fontos a bőrradírozás?

fullbeauty
 
 
A bőr felső rétegének vastagságát egyrészt a genetikai tényezők, az egyéni hajlam, másrészt az igénybevétel határozza meg. A bőr öregedésével -  amelyet hosszan tartó fényhatással (szolárium, napozás), mechanikai ártalommal tovább ronthatunk (időjárási szélsőségek, szél, hideg) – párhuzamosan a hám megvastagodik, a szaruréteg kiszélesedik, bőrünk fénytelen, durva tapintatú, rugalmatlan lesz. Az öregedő bőrre használt kozmetikumok felszívódását – és így a kifejtett hatását pedig leginkább ez a megvastagodott szaruréteg tudja megakadályozni. A hatóanyagok felszívódása, vékonyabb szaruréteg esetén akár 40x-ére is növekedhet.
Az elhalt szaruréteg eltávolítása fontos, és természetesen legelső lépése a bőr helyes ápolásának, amellyel a bőrt simává és puhává tehetjük. Kellemes „mellékhatása” a folyamatnak, hogy a testradír használata után erről a vékony szarurétegű bőrről bármely hatóanyag könnyebben fel tud szívódni, és jobb hatást tud kifejteni. Nagyon fontos, hogy az arcbőr radírozására, speciálisan kifejlesztett készítményt használjunk, amely nem irritálja az érzékeny, szem körüli régiót, és nem távolítja el a védekező lipidréteget, de megfelelő hatást ki tud fejteni.
 
 
Az én legújabb kedvencem, amit javasolnék most Nektek a Biotherm újdonsága a Biosourse bőrpuhító, arctisztító gél. Az arctisztító cinkkel és  mikrogyönggyel gazdagított összetevői megszabadítanak az elhalt, elszarusodott hámsejtektől, és bőröd újra, rugalmas, puha, és fiatalos lesz!
 
Ágoston Melinda
mesterkozmetikus

  



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr724094742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...