Bepillantás egy tavaszi rózsakertbe...

fullbeauty
 
Igen, pont ilyen érzésed lesz, ha megnézed a Lancôme tavaszi sminkújdonságait. Bár még a karácsonyi sminkújdonságokkal sem tudtunk betelni, a trendek már kérlelhetetlenül érkeznek. De hát ki az aki megbírja állni, hogy ne ábrándozzon egy kicsit a jó időről, és a pasztell színekről?! Én nem, az biztos... Tavasz, rózsák, gondtalanság, és persze ínyencségek. Ezek jutottak így elsőre eszembe, mikor megpillantottam ezt a képet.
 
 
Az egyik legelragadóbb darab számomra, a pirosító, mely egyszerre, három árnyalatot ötvöz: a rózsaszínt, a halványzöldet, és a narancsos árnyalatot.
A pirosító a rózsakert virágait eleveníti meg. Könnyed textúrájának köszönhetően könnyen felvihető.
 
 
Az üde tavasz nélkülözhetetlen terméke lesz a két új Les Yeux Doux szemhéjpúder-paletta, melyek egyenként 4-4 ragyogó szín különleges harmóniáját tartalmazzák.
 
 
És az ajkak természetesen megint főszerepet kaptak. Meglepően áttetsző textúrával, és különleges illattal jelentkezik: Pink Candy, Cotton Candy, és Sweet Marmalade.
 
 
Majd a lipgloss család is bővül három mesés árnyalattal, melyeket szintén a virágzó rózsabokrok ihlettek. A 100%-os levendula parfümből készült szájfények nemcsak hidratálnak, de gazdag méz tartalmuknak köszönhetően fényessé is teszik az ajkakat.
 
 
És végül jöjjenek az ínycsiklandó körömlakkok, melyek édesek, és színesek akár a francia macaron sütik. Az új körömlakkok 6 ml-es kiszerelében vannak!
 
 
A Lancôme Roseraire Des Delices tavaszi sminkkollekcióját januártól már meg is csodálhatjátok a Lancôme márkát forgalmazó parfümériákban és a Lancôme Szépségszigeten!
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr33470799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...