Nyilasokról Nyilasoknak

fullbeauty
 
E jegy szülöttének jelképe, a nyilazó kentaur magában hordozza a nemes tartást, a fölfelé tartott nyíl pedig a jövőbe irányított figyelmet, ami lényüket is áthatja. Előkelő és arisztokratikus – méltóságán aluli dolgokkal, ha lehetséges, nem foglalkozik. Igyekszik távol tartani magát minden gyarlóságtól – saját gyengeségeivel is így tesz. Klasszikusokat fejből idéz. Önmaga alkotta ideáiban és annak értékében mélységesen hisz. Bírná, hogy ha az élet felnőne végre ezekhez az elvekhez. Fontos számára a hatalom. Jó politikus, mindig el tudja adni magát. Nagyon tud lelkesíteni, azonban kevésbé kitartó. Kitűzi a célokat, aztán „Fogjuk meg és – vigyétek!” Kudarcokkal egyszerűen nem tus szembesülni. Ha csalódik valakiben, akit túlidealizált, hamar talál új szereplőt, akire a ráhúzhatja ideái köntösét. Önmagával szemben is maximalista. Nem mindig tud saját elvárásainak megfelelni, épp ezért nem is szereti önmagát boncolgatni túl mélyen, inkább a jövőre fókuszál. Szereti a természet és az ember örökbecsű alkotásait, mondhatni sznob. Ami nem baj, ha mértéket tud tartani. Méltóságán aluli dolgokkal egyszerűen nem foglalkozik. A közhelyeket azonban remekül használja, nehogy profán gondolataiba belelássanak. Fontos számára a látszat – még otthon is törekszik arra, hogy minden makulátlan legyen. Az elismertség hajszolása nem túl látványos, azonban annál nyomatékosabb jelentőséggel bír számára. Vigyáznia kell, nehogy addig idealizáljon, tökéletesítsen, míg a végén egyedül marad makulátlan világában. Aki azonban egy Nyilassal köti össze életét, az azt jelenti, hogy az igen magas mércéjének is megfelelt, ami nem semmi teljesítmény!
 

Brad Pitt is e jegy szülötte. A napokban nyilatkozta, hogy abba akarja hagyni a forgatást, csak és kizárólag érték teremtő alkotásokban akar részt venni, hogy majd a gyerekei, ha majd megnézik a filmjeit azt mondják „Szuper jó fej, nem semmi, amit letett a filmszakma asztalára!” Párja, Angelina (Ikrek jegyű) remek partner számára, mindkettőjüknek hasonló a motivációja és életszemlélete. Prioritásaik egy szinten vannak. Lássuk be – minden jel arra mutat, hogy egész jól csinálják a család, munka, szerelem trió összefogását, kifelé és önmaguk felé is a tökéletesség képét mutatva.
 
Major Beatrix

  



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr483447711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...