Méz, répa, olíva bogyó nemcsak a konyhában!

fullbeauty


Az ünnepi finomságok elkészítése közben semmi esetre sem feledkezhetünk meg Önmagunkról! Ja! Hogy a lábunkat szinte ki sem tudjuk tenni a konyhából? Ugyan már! Ez számunkra nem lehet probléma.
Szerencsénkre a Health & Beauty is felismerte a konyhában használatos tápláló, vitaminokban gazdag finomságok szépségünk érdekében történő leghatásosabb felhasználási lehetőségeit, krémeiben nyújtva át nekünk e csodákat.

 

Az olíva olaj remekül passzol minden halételhez, melyek így karácsonykor sok ünnepi menü részét képezik. A Health & Beauty olívás krémjében hasznosítja az évezredek óta a külső és belső táplálásunkhoz elengedhetetlen csodaszert, az olíva olajat.
A sárgarépa párolva, majd kakukkfűvel, kevés vajon megfuttatva csodás köret, színével is hozzá járul az ünnepi tálalás eleganciájához, nem beszélve a sok vitaminról, ami nagyon egészséges. A sárgarépa különleges vitaminjait a Health & Beauty hidratáló és tápláló krémje olyan formában hasznosítja, mely egyedülálló pillanatnyilag a szépségiparban.
Ne feledkezzünk meg a desszertről sem!
Szerintem minden nő legalább egyszer az életében kipróbálja a mézeskalács sütést így karácsony közeledtével. Van aki előbb, van aki később. Az első sikeres, finom és puha mézeskalács elkészülte garantálja, hogy az elkövetkező ünnepek elmaradhatatlan süteménye legyen.
A méz szintén olyan adománya a természetnek, melyet a szépségiparban már az ókorban is eredménnyel használtak nőtársaink. Hajra, arcbőrre, ajakra... kinek-kinek igénye szerint. A Health & Beauty krémek ezt az ősi tudást a mai technológia segítségével vetik be a Mi szépségünk érdekében.
És ha tényleg nem tudunk elszakadni a konyhából, de ragyogó, egészséges arcbőrre vágyunk az ünnepekre - az interneten is megrendelhetjük a Health & Beauty krémeit. Jó vásárlást kívánunk, az ünnepi készülődések közepette!
 
 
 
Major Beatrix

 

   



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr663448526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...