Kreáld magad formásra!

fullbeauty
 
Bár a cellulitisztől és a fölös kilóktól való gyors megszabadulás, főleg az ünnepek utáni és az újévi fogadalmaink toplistás helyezettje, most még is arra buzdítanálak Benneteket, hogy időben kezdjünk el tenni ellenük. Most fedeztem fel a Shiseido legújabb testápoló vonalát a Global Body Care-t, mely azért is rendkívül meggyőző számomra, mert koncepciójuk a keleti filozófiára épül: nem tüneteket gyógyít, hanem a test eredeti harmóniáját állítja vissza, és ezzel az okokat is megszünteti. A termékek optimalizálják a természetes megújulási folyamatokat és a keringést, továbbá elősegítik a nemkívánatos salakanyagok gyors távozását. A hagyományos távol-keleti gyógynövények ereje ötvöződik a legmodernebb nyugati technológiákkal.
 
 
Az én egyik kedvencem, az Advanced Body Creator Aromatic Sculpting Gel. Egy könnyű, hűsítő testgél, melyet az esti fürdés után kenek fel minden este, a kritikus helyekre. Bőrőm azonnal kisimul, feszességet érzek, és ami nagyon fontos számomra: azonnal beszívódik, ragacsos érzés kizárva! A növényi összetevők, mely a hatékonyságot garantálják a koffein és a poria-kokos (Ázsiában orvoslásra használt gombafajta) kivonat. De tartalmaz még galagonya kivonatot is, mely gyorsítja a mikrocirkulációt, a bükkfarügy kivonata pedig elősegíti a lelassult, vagy teljesen megszűnt kollagéntermelést. A grapefruitolaj  tartalma a zsír lerakódását akadályozza meg, a citruskivonat pedig a hyaluronsav képződést gyorsítja fel.A zsírsejtekben zsírégető proteineket szabadít fel! Hat heti rendszeres használata garantálja a kerületcsökkenést, a feszesebb, kontúrosabb vonalakat. Én a harmadik hétnél tartok ,de teljesen elégedett vagyok a termékkel! Próbáljátok ki Ti is! A kiemelt parfümériákban (Douglas, Marionnaud) és a Next Premium Club szépségszalonban szerezheted be, ha kellően meggyőztelek Titeket!
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr923413556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...