Nesze neked fránya pára!

fullbeauty
 
 
Velünk akartál kiszúrni, mert már évek óta az őszi párás idő beköszöntével megszoktad, hogy tönkre teheted a frizuránkat?
A TIGI, a Bed Head Glaze Haze könnyű ápoló szérumával véget vet ennek a problémának: édes, ápoló cukorkával vonja be a hajszálakat, hajunk puha, könnyen fésülhető, fényes és végre ellenálló lesz a párával szemben! A bevetés eredményességét nádcukor kivonat, rizskorpa olaj, bambusz kivonat, kasmír keratin bevetése garantálja, melyek eredményeként hidratált, proteinnel erősödött, sima felületű hajszálakat kapunk, ráadásként gyönyörű selyemcukor fényt biztosítanak frizuránknak! Édes fegyverünk Creme Brulee illattal érzékelteti, hogy e finish termék igazi desszert a hajnak!
 
 
A TIGI Bed Head Glaze Haze édes-éles fegyverével szemben a pára megsemmisülve visszavonulásra kényszerül – mi pedig az időjárás ellenére is az otthon elkészített frizuránkkal pompázhatunk egész nap!
Ráadás extra tipp!
Ha vizes hajon oszlatod el a könnyű állagú TIGI Bed Head Glaze Haze ápoló szérumot, felére csökkentheted a szárításra fordított időt! Creme Brulee illatú ápoló cukorkánk a hajszálainkon keletkezett sérülések mélyére hatolva lezárja a szálakat, biztosítva ezzel a tökéletes hidratáltságot.
Végre mosolyogva mutathatunk cukros fityiszt frizuránk ősellenségének!
 
Pá-pá fránya pára!
 
Major Beatrix
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr343365997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...