Lehetetlen elfelejteni...

fullbeauty

  

Celine Dion, mint általában a kimagasló tehetségek – megosztja a közönséget.
Vitathatatlan, hogy hangi adottságait tekintve óriási tehetséggel áldotta meg a sors. Szépségére már inkább azt mondják, hogy „érdekes”, ami ugye, mi nők, tudjuk, mit is jelent valójában.
Nagy port vert fel,amikor nyilvánosságra került kapcsolata, a nála 26 évvel idősebb menedzserével. A csillagok állása szerint azonban, nekik találkozni kellett!
Celine a Kos jegyében született, ráadásul március 30.-án, ami elkerülhetetlenül hozta magával, hogy megélje és megvalósítsa életfeladatát, a művészetén, önkifejezésén keresztül történő kommunikációt és az ebből születő világhírnevet és elismertséget.
Különös fordulata a sorsnak, hogy a látszat, miszerint Celine érdekházasságot kötött a nála jóval idősebb René Angélillel, esetükben pont fordítva van! Bár az is igaz, hogy a Celine-ből hiányzó érdekérvényesítési képességet és realitást a férje hozta be az életébe.
 
 
Rene születési képlete szerint folyamatosan mások dolgaival van elfoglalva menedzserként, - ráadásul érdek nélkül nem tud barátkozni sem - ez a hivatása is, így meg van a nyüzsgés is, ami lételeme. Számára Celine, - aki a harmadik felesége - művészete nem önmagáért bír jelentőséggel, hanem csakis azért fontos, mert eladható. Ellenkező esetben, mint nő, csak a fiatalsága miatt lett volna érdekes számára! Bak jegyének tulajdonságai, mint például a munka szeretete és az állhatatosság nagy segítségére van. Sorsában relevánsan van jelen még a család megteremtése, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy 3 házasságot és 6 gyermeket tudhat magáénak.
Egy dolog biztos – az, hogy Celine jól érzi magát ebben a kapcsolatban és boldog, éteri hangján kívül mi sem bizonyítja jobban, mint zenei pályája mellett született illatkreációi, melyek az Ő szeretetteli életérzéseit osztják meg parfümjei viselőivel.
 
 
Celine legújabb illata: a Signature, arra hivatott, hogy a legszemélyesebb módon érje el rajongóit. Emlékezetes, és időtlen, mint maga az énekesnő. A fejillat: a mimózával és a pezsgő guavával indít. Majd a szívillatban igazi luxusvirágokat találunk: jázmin, rózsa, és magnólia. A hosszantartó hatásért az érzéki pézsma, az ámbra, és a szantálfa a felelős. Ebben az illatban megtaláljuk Celin vidámságát, szívét, és szenvedélyét. Igazi ikonikus illat.
 
Major Beatrix
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr433345383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...