Futurisztikus ragyogást az arcodnak!

fullbeauty

 

A modern avantgárd építészet tükröződő felületei köszönnek vissza az Estée Lauder új őszi Pure Color Modern Mercury smink kollekciójában. Az épületek felületeinek, és árnyalatainak állandó váltakozása, ragyogása egy sminkben is érzékeltethető.  Magában hordozza az új kollekció a letisztultságot, a természet színeinek újragondolását, a matt és csillogó textúra harmonikus találkozását.
 

A Pure Color Illuminating Powder Gelée a kollekció legizgalmasabb darabja, egy "multi-púder" formula. Szárazan feltéve kissé színpadias csillogást kap az arc, nedvesen élénk árnyalatot varázsol. A futurisztikus és sokoldalú púder fényfelerősítő keveréket tartalmaz, mely szexivé és tökéletesen simává teszi a bőrt.
 

A Pure Color EyeShadow Duó fényvisszaverő színeivel (Modern Mercury, Platinums, Black Chrome) titokzatosan ragyogóvá tehető a tekintet. Szemünk szinte elektromos töltést, csábító vibrálást kap ezektől az árnyalatoktól.
 
 
A Pure Color Velvet Lipstick árnyalatai (Nude Velvet, Fuchsia Velvet, Red Velvet) krémes állaguknak köszönhetően nem szárítja az ajkat, matt hatást keltve a finom elegancia élményét keltik.
 
És a kollekció számomra legfuturisztikusabb darabja a Pure Color Nail Lacquer Metallic Sage körömlakk, melynek fényvisszaverő zöld színe tökéletes kiegészítője lehet őszi ruhadarabjainknak.
 
 
Ha ötvözni akarod magadban a kacér nőiességet a visszafogottsággal, a szenvedélyest az elegáns sminkkel, akkor ezt a Pure Color Mercury kollekcióban mind-mind megtalálod.
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr333314009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsiribiMano 2011.10.19. 14:14:57

minden gyönyörű - de engem a matt hatású rúzs izgat nagyon! egy jobb szélső pirosat ki is próbálok, ha megyek hétvégén vásárolni és ha tényleg ennyire szép szájon, mint a fotón, akkor birtokba veszek egyet! Régóta fenem egy ilyen rúzsra a fogam!

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...