Ugye nem mosnál fogkefe nélkül fogat?

fullbeauty
 
Milyen hülye kérdés, tudom... És nem is a fogápolásról lesz szó, igérem. A zsíros bőrtől szenvedőknek ajánlanék egy nagyon jópofa terméket, ami újdonság a piacon. A termék neve: Pure Matt Brusher a Garnier-től. Szóval innen az asszociáció. Mert a zsíros bőr is igényli a rendszeres dörzsölést és tisztítást, akár csak a fogaink!
 
 
A Matt Brusher eltávolítja a faggyúfelesleget, csökkenti a miteszereket. Keféje tisztító lemezkékből és dörzsölő sörtékből áll. Antibakteriális szalicilsavat és 70 féle ásványt tartalmazó himalájai kristályokkal van gazdagítva. Használd minden este a három lépésből álló arctisztítás után. Olyan felfrissült, és üde lesz lesz a bőröd, mint a fogaid fogmosás után. Legalább is az érzés majd ehhez fogható! Próbáld ki!
 
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr163277047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...