Halle Berry új illata: természetes elegancia és szenvedély

fullbeauty

 


Egy évvel Halle Berry Reveal illatának nagysikerű megjelenése után, itt az új illat, a Reveal the Passion. Most, a Reveal the Passion segítségével Halle egy még perzselőbb oldala tárul fel, felfedezésre váró, szinte már kínzó rejtélyeket ígérve. A nő, aki ezt az illatot viseli magabiztos, végtelenül elegáns, és mindig a legérdekesebb személy lesz a szobában. Szexis mosolyával egyedül érintése vetekedhet… Érzékisége őszinte és belülről fakad, felkorbácsolja a vágyakat.
 
 
És milyen ez a szenvedélyes illat? A fejjegyben: olasz bergamott, dewfruit, frézia, és alma. A szívillat: szenvedélyes fehér magnólia, és mangosztán. Az érzékiségért a pacsuli és a pézsma vállal garanciát.
 
A Reveal the Passion szembetűnő, art deco által inspirált üvege élénk rózsaszín árnyalatú. Formás vonalai könnycseppre emlékeztetnek, és az üveg tetején ékszerre emlékeztető kupakkal. Az üveg formáját idéző rózsaszín dobozon dombornyomásos hullámok finom redői tapinthatóak, ezzel is hangsúlyozva belül rejtőző erős, mégis nőies parfüm presztízs jellegét.
 
Eau de Parfum 15 ml, javasolt fogyasztói ár: 5 029,-Ft
Eau de Parfum 30 ml, javasolt fogyasztói ár: 7 289,-Ft
 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr23177340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...