Turbózd fel az ajkaidat!

fullbeauty

 

Az idei trend szerint az ajkak egyre hangsúlyosabbak és a színek egyre feltűnőbbek. Rimmel London Vinyl Gloss már régóta egy a nélkülözhetetlen sminkeszközök közül, most azonban egy új verzióval jelentkezik a még csábítóbb ajkakért. Fedezd fel az igazán feltűnő ajkak élményét, melyekkel biztosan nem maradsz észrevétlen. Ez nem jelenti azt, hogy kompromisszumokat kell kötnöd, hiszen a Vinyl Max puhává teszi ajkaidat. Ideje, hogy feltekerd a hangerőt és, hogy nagyobbra válts! 

 
 
 
 
 
Itt az idő, hogy megváltoztasd a szád formáját! Az új formula segítségével egyszerűen varázsolhatsz magadnak tökéletes ajkakat. A dúsító formula hialuron részecskéket tartalmaz, így szó szerint dúsítja ajkaidat, míg az ápoló anyagok gondoskodnak az ajkak védelméről. A ráncok eltűnnek, az ajkak szemmel láthatóan teltebbek lesznek. Még mire vágysz? A Vinyl Max segítségével a tökéletes ajkak mindig igazán ápoltak lesznek. Krémes formulája könnyedén felkenhető, olyan könnyű, mintha nem is viselnél semmit. Nem ragad, tökéletes fedést biztosít. Az ajkak ápolása sohasem volt ilyen egyszerű! A színek még intenzívebbek, és az elkenődés a múlté. Ezek az árnyalatok valóban ragyogóak, és csodálatosan merészek. 
 
Meríts inspirációt egy londoni szépségből! A Vinyl Max hirdetésében a Rimmel London modelljét Georgia May Jaggert láthatjuk. Ragyogó, vicces, aranyos és szexi egyszerre.
 
 
A szájfényed… felnagyítva! Így nemcsak az ajkaid válnak naggyá. A nagy csomagolás visszafogott és exkluzívnak tűnik. Az új applikátor nagy, puha és nagyon könnyű használni, olyan mintha varázsolnál. Most először a nagyszerű szín, a tökéletes fedés és a hihetetlen ragyogás egyetlen réteggel elérhető. A kupakon található Rimmel korona garantálja az eredményt. Ez az egyedülálló ajakfény illik minden hercegnőhöz. Illik Te hozzád is!
 
Javasolt fogyasztói ár:       1599 Ft


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr173106459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...