Ártatlan tekintetek...

fullbeauty

 

Mi nők, egy igéző, vérforraló pillantással sok mindent el tudunk érni a pasiknál. Igazából mindent... Nem kell hozzá egyéb, mint egy szép szempár, na és egy fantasztikus szempillaspirál, ami a természetre egy ici-picit rásegít. Az én kedvencem, és "segítő" társam, a Lancôme Hypnôse szempillaspirál,de gondolom sokatoknál is ez a márka a befutó.
Tudtátok, hogy a világon minden negyedik másodpercben eladnak egy Hypnôse szempillaspirált? Nem véletlenül vált tehát a dúsítás, és a hosszú szempillák szinonimájává.
Idén azonban a Lancôme úgy gondolta, hogy a hipnotikus, és a drámai hatás helyett a gyermekien ártatlan pillantással fog sáfárkodni. Inspirációjuk a játékbabák szétválasztott, dús, hosszú és fényes szempillája volt, mely minden nő álma.
 
 
A  titka a kúp alakú spirálvégekben rejlik, mellyel az összes szempilla még a szemzugban található legrövidebb szálak is elérhetőek, formázhatók, és hosszabbíthatók. Így keltve életre egy tökéletesen szétválasztott szempillasort.
 
 
Ha még jobban szeretnéd fokozni a hatást, az Ombre Hypnôse Baby Doll új, rózsaszínes árnyalatú palettái igazán friss hatást kölcsönöznek szemeidnek.
 
 
Az újdonságok augusztustól már kaphatók is a márkát forgalmazó parfümériákban, és a Lancôme szépségszigeten.
 
Hypnôse Doll Eyes szempillasprál: 8.400,-
Ombre Hypnôse Baby Doll szemhéjpaletta: 13.300,-
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr653084531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...