Hozz ki még többet a szempillaspirálodból!

fullbeauty
 
A szempillaspirálod elég keményen dolgozik? Lépést tart az életstílusoddal, hogy gyakran munkából mész buliba? Vagy amikor este kimozdulsz, még mindig nappali üzemmódban van? Ha a válaszod igen, akkor ideje, hogy többet akarj! Bemutatom Nektek a Rimmel Glam’Eyes Day 2 Night-ot, az első szempillaspirált, mely éppen olyan keményen dolgozik, mint Te!
 
 
Ami a Glam’Eyes Day 2 Nightot kétségtelenül egyedülállóvá teszi, az az, hogy használatával két teljesen különböző kinézetet varázsolhatsz magadnak, egyetlen kefével. A csoda a varázslatos dupla kupakban található. Napközben válaszd a felső, fekete kupakot, és amit kapsz az nem más, mint a természetes, hosszú és szétválasztott szempillák, melyek tökéletesek a fénymásoló melletti flörtölő pillantásokhoz. Éjszakára viszont válaszd a rózsaszín kupakot, amivel szempilláid akár 15x dúsabbak, érzékien teltek, csomómentesek maradnak, így rögtön készen állsz a party-ra.
 
 
Új Glam’Eyes Day 2 Night szempillaspirál a Rimmeltől: légy te is részese a dupla varázslatnak!

  



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr522991558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...