Perzselő érzékiség

fullbeauty

 

 
A nyári szezonra a L’Oréal Paris a titokzatos frissességből merít ihletet. A végtelen érzékiség édesíti meg, szexi, káprázatos és energikus. Akárcsak Jennifer Lopez, Laetitia Casta és Freida Pinto.
 
 
A smink kollekciót az áttetsző színgazdagság a vakmerő stílusok és a színek élénksége jellemzi, valamint a textúrák kifinomultsága ösztönző hatással bátorít a játékos kísérletezésre. Az ultra fényes, extrém frissesség soha nem volt még ilyen perzselő. Akár a színes koktélok, a cukorkák ragyogó érzéki színei, a szuper szexi nedves hatásokkal ötvözve.
 
 
Az eredmény ártatlan, eddig soha nem látott kontrasztokban tündöklő, hódító tekintet és érzékien csillámló ajkak! Kísérletezz vele, alkosd meg saját fantáziádon keresztül a személyre szabott, egyedi tündöklést.
 
 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr962912402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...