A kollagén nemcsak a bőrnek jár!

fullbeauty

 

 
Tartás nélküli, vékonyszálú, lelapult a hajad? Elfelejtheted, ez már a múlté! Legalább is ezt ígéri nekünk a L'Oreal. Az Elséve Volume Collagene hajdúsító program a L'Oréaltól a hajtövektől a hajvégekig dúsítja a hajat, anélkül, hogy elnehezítené.
 
 
A kollagén a bőrápolás terén már régóta elismert hatóanyag, de mostanra a hajunkra gyakorolt erősítő hatása  is bizonyított. A L'Oréal laboratóriumok most először alkalmazzák a   Kollagén CR -t a hajápolásban, hogy a frizurának dússágot és tömöttséget adjon, valamint  támasztó hatást nyújtson a hajnak a hajtövektől a dús hatásért- anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Az új Elseve Volume Collagene hajápoló termékek használatával a haja élettel teli lesz, megőrzi jelentős és hosszan tartó dússágát.
 
 
A termékcsalád tagjai:
Elseve Volume Collagene dúsító sampon, ajánlott fogy. ár: 859 Ft
Elseve Volume Collagene dúsító balzsam, ajánlott fogy. ár: 859 Ft
Elseve Volume Collagene hajtőemelő spray , ajánlott fogy. ár: 859 Ft
 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr582906338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...