Utazás az érzékek birodalmába

fullbeauty

 

 
Giorgio Armani legújabb illatkollekciójában, egy szimbolikus keleti utazást álmodott meg nekünk, kifejezve ezzel a csábítás, az érzékiség, és az ősi keleti rituálék iránti tiszteletét. "ONDE Mystere" egy utazás Ázsia misztikus világába. A szívjegyben rejlő pézsma, a női csábítás titkát, a vanília és az ámbra, a női lágyságot hivatott szimbolizálni. A dinamizmusért a vibráló a tömjén, az indiai jázmin, és a marokkói rózsabimbó a felelős.
 
 
"ONDE Vertige"már tovább mutat a csábításon. Az illat a Káma szútra bujaságát idézi fel nekünk az érzéki virágos illatjegyekkel: a frézia, a jázmin és a pacsuli bűvös erejével.
 
 
"ONDE Extase" illat maga a megtestesült nőiesség. A felkelő nap országában, a gésák birodalmában járunk. A nárcisz, és a mimóza keveredik a szezám varázslatos illatjegyeivel, amit a pézsma és a bergamott tesz még fenségesebbé.

 
Kelet csábító illatait a Douglas parfümériákban találod meg!
24.700.-/50ml
 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr202879905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...