Chanel gyöngyszemek

fullbeauty

 

 
A ’Les Perles de CHANEL’ tavaszi/nyári körömlakk kollekció olyan, mintha a tenger legkülönlegesebb kagylóinak legdrágább igazgyöngyeit tartanánk a kezünkben. A magyarországi GLAMOUR magazin márciusi számának fotózásán volt szerencsém manikűrösként részt venni, és az elsők közt megízlelni a „tenger gyümölcseit”.
 
 
Eddig is nagyon szerettem a kagylógyöngyház körömlakkokat, de hogy őszinte legyek, a Chanel az CHANEL.
A ’Pearl Drop’ egy nagyon elegáns, nem-mindennapi színjátszó lakk, ami a napfényben valósággal szikrázik, a ’Black Pearl’ pedig drámai hatást kelt szürkés- kékes-zöldes színváltó árnyalataival szürkületben is. A ’Peche Nacrée’ friss és üde, mint egy barack, amibe minden nap szívesen beleharapnék.
 
 
Az élmény fénye tovább fokozódott, amikor kiderült számomra, hogy a modell nem más, mint a Chanel és még számos világhírű divatház kedvence, a Glamour Women of the Year 2011 Legjobb modell kategória győztese, Palvin Barbara lesz.
Barbi tényleg olyan volt, mint egy gyönyörű „kishableány”, akit partra vetett a víz
- természetesen talpig Chanel sminkben és kiegészítőben :) -.
 
 
Ahogy a meleg és bélelt ruháinkat besuvasztjuk a szekrény legsötétebb zugába, és könnybe lábadt szemmel látjuk viszont kedvenc szandáljainkat, úgy a „téli lakkjainktól” is vegyünk könnyes búcsút egy rövid időre. A napsütéssel eljött a gyöngyház és a szín kavalkád ideje! :)
 
Izmay Niki
Kéz és lábápoló, körömkozmetikus
nikolett.izmay@gmail.com
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr322791364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...