Energikus lesz a tavasz az Estée Laudernél...

fullbeauty

 


Tom Pecheux-nek érzéki víziója volt, egy kifinomult, mégis nyers energiát sugalló új tavaszi sminkkolekcióról! Élénk színek, dinamizmus, a tavasz ünneplése, csúcsminőségű Wild Violet Pure Color sminktermékekkel.
 
 
A tavasz beköszöntésével arcunk is új árnyalatokra vágyik. Öltöztessük idén ajkainkat narancsba, cseresznyepirosba , vagy a szilvalila lüktető neon színeibe. A Pure Color Long Lasting rúzsok a True Vision technológiával készültek, mely több dimenziós hatást eredményeznek. Selyemfényű ragyogás, és hidratálás, na és persze csókra csábítás... 
A tökéletes eredmény eléréséhez, a szájfestést fejezzük be mindig a Pure Color Gloss színeivel, melyek zamatosak és fényvisszaverők!
A Wild Violet névre keresztelt Pure Color Five Eyeshadow paletta füstösen parázslik, meleg és semleges színek kombinációja, melynek központi eleme egy ragyogó mély szilvaszín. A paletta szélső színei visszafogott alapszínként használandóak, még a középső szín a szempillavonal merész hangsúlyozására szolgál.

A szempillák vonalát az új bíborszínű "Untamed Violet" szemceruzával még jobban elmélyíthetjük. És természetesen ez a kollekció sem lenne teljes csinosan festett körmök nélkül, így a szokatlan sminket, csak egy merészen festett kéz teheti teljessé. A limitált Storm körömlakk, a szén füstös árnyalatát varázsolja a körmökre.

 



Pure Color Gloss 6.500,-
Pure Color Long Lasting Lipstick 7.000,-
Pure Color Five Color Eyeshadow 11.200,-
Pure Color Nail Lacquer 5.100,-
Double Wear Stay-in Place Eye Pencil 5.100,-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr282643188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...