Julia a gyöngyházfényre esküszik!

fullbeauty


 

A Hypnôse Drama 2009-ben számos országban, elnyerte a "kedvenc" szempillaspirál címet, ami azért nem kis dicsőség, mert mi nők nem keveset várunk el manapság egy szempillaspiráltól. 2011-ben ezt még a Lancôme kutatói tudták fokozni, melynek neve: Néo Noir Absolu, mely a Hypnôse család eddigi legfeketébb szempillaspirálja. Gyöngyházfényű tükröződése, felerősíti szemünk szivárványhártyájának a színét, és ezzel egy újfajta ragyogást biztosít a pilláknak!
És hogy ne csak a pilláink ragyogjanak új színben, a Lancôme az Ombre Absolue Mono szemhéjpúdereit is egy picit megbolondította: a gyöngyházfényt és a feketét egyesítve, páratlan színkonbiációkat alkotott: Black Purple, Black Blue, Black Green fantázia néven. A mélyebb és intenzívebb színek külön-külön és együtt is használhatók egy intenzív pillantás életre keltéséhez.

 


A sminkkollekció termékei már kaphatóak.
Hypnôse Drama: 8.400,-
Ombre Absolue Mono: 7.400,-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1002626843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...