Jessica Stam Párizs háztetőin bújócskázik!

fullbeauty
 
 
Nina Ricci egy új illattal jelentkezett, mely a modern, pajkos, vakmerő nőknek szól, akik nem riadnak vissza egy kis háztetőn való ugrándozástól sem. Az illat nem más, mint a Ricci Ricci egy újabb változata, a Dancing Ribbon, a különbség csak annyi, hogy hősnőnk, most nem rózsaszín, hanem egy lángoló vörös szalaggal játszadozik. Na és milyen az illat? Szó szerint: óda a jókedvhez! A fejjegyben málna, rebarbara, és gyömbér található. A szívjegyben feltűnik az estike, és a tubarózsa, alapjegyei pedig a pacsuli és a szantálfa, amely a tökéletes érzékiség szószólói.
És ejtsük egy pár szót az üvegről is."A parfüm egy műalkotás, az őt rejtő üvegnek is mesterműnek kell lennie" mondta Robert Ricci, a márka művészeti igazgatója. Mintha egyszerre tisztelegne a divat, a művészet, és a parfüm előtt. A számos díjat nyert üveg most nem rózsaszínben, hanem fenséges pirosban pompázik.
 

18.600,-/EDP
Februártól, limitált kiadásban a kiemelt parfümériákban kapható.

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr622617039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...