Vajon igaziak?

fullbeauty

 

Mármint a szempilláid... Ha szeretnéd ezt a kérdést gyakran hallani a barátnőidtől, és persze nem a pasidtól - bár ennek elég kicsi az esélye -, akkor csak be kell szerezned az Estée Lauder legújabb Sumptuous Extreme szempillaspirálját. Egyetlen vonással megsokszorozza a szempillákat, nagyobbnak láttatja a szemet, és kihívóvá teszi a tekintetet.
 

 
Most biztos azt gondolod, hogy majd mindegyik spirál ezt igéri, de akkor íme egy kis tudományos alátámasztás, hogy miért ezzel a spirállal hódíts majd tavasszal. Először is egy rendkívüli eredmény nem mindennapi kefét kíván meg. Az Extreme BrushComber nagyobb mennyiségű festék felvételére képes, felnagyítja és megsokszorozza a szempillákat, mivel a kefének háromszög alakú metszete van, ami könnyű használatot biztosít, és a legkisebb pillákat is eléri.
A másik különlegesség az Extreme Bold Volume Formula, amely nem más, mint egy "habszerű összetétel": pehelykönnyű zselék, polimerek, viaszok, és pigmentek tökéletes arányú keveréke, amely a csomómentes fedést biztosítja. Ehhez jönnek még a különböző méretű hibrid porok, gömbformájú szilicium részecskék, és csillámpala részecskék, amely a maximális dússágot garantálják.
Tri-blend Multiplying szálai még a legritkább szempilákon is tud segíteni, mivel  a kefén 3 féle szál vastagít: az üreges, a rúd alakú, és a mikro-záras szál  biztosítja az ívelést, a dúsítást és a vastagítást.
A szép szempillák alapfeltétele mindig is az egészség volt. Így a spirál tartalmaz panthenolt, antioxidáns hatású rozmaring kivonatot. Fekete és barna árnyalatban varázsolja merésszé és drámaivá pilláidat.
 

 
Februártól meg is vásárolhatod az Estée Lauder szaküzletekben, és a termékeit forgalmazó parfümériákban.
8.900,-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr612588049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...