Belle d'Opium

fullbeauty

 

 
1979-et írunk..., és YSL piacra dobja Opium nevű parfümjét ami óriási döbbenetet kelt az illat és divat világában egyaránt. Prokovatív név, buja hirdetések, és  egyértelmű utalás arra, hogy a híres divattervező sem veti meg az efféle örömöket... A nőket azonban ez mit sem érdekelte, megőrültek ezért az erősen keleties illatért, amely a nevéből áradó provokációval, hosszú évekig a világ legsikeresebb parfümje volt. Egy legenda.
 
 
Azóta eltelt jó pár évtized, de minden generációnak szüksége van mítoszra. Az YSL illatkreátorainak sikerült ezt a mítoszt számunkra újra megteremtenie, melynek neve: Belle d' Opium.
 
 
A XXI. századi érzékiséget teremti meg, mely egyszerre nőies, rejtélyes, és titokzatos. A parfüm maga a luxus, a vágy, a bujaság szimbóluma. És tökéletes függőséget okoz...
A ritka és értékes összetevőknek köszönhetően, még mindig Kelet világába repülünk varázsszőnyegen. Barack és fehérbors, Casablanca liliom és tömjén, jázmin és szantálfa illatjegyek garantálják a tökéletes bódulatot.
 
 
Csomagolása is egy üzenet, mely hűen viseli a klasszikus Opium jegyeit, de már napjaink izlését figyelembe véve, "electric" design-nal felruházva. A kék szín az érzékiséget szimbolizálja, az arany a luxust, mely az örök YSL stílust testesíti meg, és végül a vörös amely a szenvedélyt és az erőt sugallja. Az illat múzsája: Melanie Thierry francia színésznő lett.
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr122581959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...