Heidi Klum lett az Astor arca!

fullbeauty

Heidi Klum-ot szerintem senkinek nem kell bemutatnom. A még mindig gyönyörű, 3 gyermekes családanya továbbra is a divatvilág egyik meghatárázó arca, és az egyik legszebb topmodelljeként ismert. A "test" névvel robbant be az 1997-es Victoria's Secret divatshow-n, majd Hollywood is hamar felfigyelt Heidire: Az ördög Pradát visel, Született feleségek, Szex és New York produkciókban is szerepelt, hogy a legnépszerűbbeket említsem...
 
 
Több Emmy jelölést is kapott a Legjobb Reality Show kategóriában, és emelett producerként dolgozik a "Németország  következő topmodellje" című műsorban. Ékszereket is tervezett, majd 2010-ben két kolleció a "Loved by Heidi Klum", és a "Lavish by Heidi Klum" kollekció bevezetésében is részt vett.
Ezen projektek mellett Heidi még mindig a divatvilág egyik topmodelljeként ismert. Szinte minden divatmagazin címlapján szerepelt már: Instyle, Marie Claire, Cosmopolitan, Elle, Allure, Wouge, Harpers Baazar...
 
 
 
És a legújabb kihívás: 2011-től ő lesz az Astor új arca, valamint művészeti tanácsadója.
 
 
"Nagyon örülök, hogy az Astor család tagja lehetek! A márkának nagyon hosszú és erős öröksége van, és még mindig innovatív termékeket készít fantasztikus színekkel, és textúrával. Nagyon várom, hogy a szépségiparban és a divat világában megszerzett tapasztalataimat átadhassam".
 
 
Elegáns, magabiztos, és sikeres nőként, feleségként, anyaként, Heidi szerintem tökéletesen képviseli az Astor új szlogenjét:"Éld meg a szépséget"

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr712578049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...