OPI Burlesque Collection

fullbeauty

 

 
Nem szokatlan, hogy az OPI egy-egy limitált kollekcióját valamilyen film, esetleg híres énekesnő ihleti. (Ilyen volt például a Shrek, illetve a Katy Perry gyűjtemény.)
A karácsonyi kiadás esetében „2 in 1”: egy film (Burlesque/Díva) és két énekesnő (Cher és Christina Aguilera) volt a kollekció kreátorának múzsája.
 
A körömlakkokat előbb láttam, mint a film bemutatóját, így őszintén szólva nem kicsit sokkolt a giccses látvány, ami fogadott... Majd megnéztem a trailert és megértettem, sőt egyet is értettem azzal, hogy kötelező a glitter!
 
 
A 12 lakkból fél tucat tényleg úgy néz ki, mintha kiborult volna több tonna csillámpor (arany, rózsaszín, narancs, kék, zöld, és egy szivárvány színű), a kollekció másik 6 darabja is csillog-villog, de sokkal szolidabban.
A Rising Star (arany) és a Let me Entertain You (fukszia) kicsit jobban szikrázik, mint a Take The Stage (narancs), The Show Must Go On! (pink), Ali's Big Break (piros) és a Tease-y Does It (burgundy). Az utóbbi két szín szerintem kifejezetten gyönyörű!
 
 
A film magyarországi premierére február 3-ig sajnos várnunk kell, az OPI Burlesque kollekciója azonban nálunk is hódít.
Aki úgy érzi, hogy a gömbök, a boák, a csillagszórók és az égők nem teremtenének kellő ünnepi hangulatot (illetve nem tartalmaznak kellő mennyiségű glittert), az nyugodtan fokozhatja a fényt szikrázó körmeivel is!;)
 
 
Mindenkinek Ragyogó Karácsonyi Ünnepeket, és Csillogásban gazdag Új Évet kívánok!:)
 
Izmay Nikolett
kéz és lábápoló, körömkozmetikus


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr572531073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...