Egy új generáció

fullbeauty

 

Szikrázó, érzelmekkel telített levegő, óriási tömeg, a zene imádata, azonos stílus, hasonló világnézet. Egy koncert képe tárul elénk. Tommy Hilfiger új illata a Loud, ezt a hangulatot idézi meg nekünk. A Loud for her, az erős, szexi lányhoz szól, aki a zene rabja. Végzetes, túlteng benne az adrenalin, és a szexualitás. Az érzékiségét a licsi és a rózsa, az illat bujaságát a pacsuli jelképezi.



A Loud for him, a morózus és némiképp veszélyes fiú illata, aki egy erősítőn tapasztalja meg a világot. Kicsit bizonytalan, kicsit mániás, de mindenképp dögös. Szeszélyes és mély érzésű egyszerre, amit a dohány és a pacsuli esszenciája szimbolizál.



Tommy Hilfiger mindig elkápráztat minket azzal a különleges képességével, hogy pontosan tudja, mit kedvelnek a különböző generációk. Manapság egy új generáció tör uralomra, akik eszesek, öntudatosak és magabiztosak egyszerre. Összeköti őket a zene, legyőzik a földrajzi akadályokat, és az etnikai hova tartozásokat. Kollektív vágyat éreznek arra, hogy a média és a technológia által kapcsolódjanak egymáshoz. A Loud ennek az új generációnak az illata...

 

Loud for him:10.400,-
Loud for her: 10.400,-


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr52451047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...