Maszk alatti ragyogás

fullbeauty

 

avon_bronzosito_pirosito_es_highlighter_paletta_light_medium_mood_3_2.jpg

Pirosítás, bronzosítás és ragyogás egyetlen palettában! Az Avon legújabb palettája 6 gyönyörű, könnyen eldolgozható árnyalattal kecsegtet, amelyek között matt és csillogó színek is helyet kaptak. A bronzosítót orcánk alatt, halántékunk fölött és orrunk mindkét oldalán finoman eloszlatva kihangsúlyozhatjuk arcunk kecses vonalait.

avon_bronzosito_pirosito_es_highlighter_paletta_light_medium_4199_ft_2793_8_2.jpg

A lágy pirosítóval finom üdeséget és frissességet kölcsönözhetünk orcánk almácskáira, míg a kellemesen csillogó highlighterekkel természetes ragyogásba öltöztethetjük arccsontunkat. A palettába épített tükörnek köszönhetően bárhol és bármikor tündöklő arcsminket varázsolhatunk. Ez a paletta egyetlen sminkimádó készletéből sem hiányozhat!

avon_bronzosito_pirosito_es_highlighter_paletta_light_medium_4199_ft_2793_8_6.jpg

 

avon_bronzosito_pirosito_es_highlighter_paletta_light_medium_4199_ft_2793_8_4.jpg

 

Ajánlott fogyasztói ár: 4 199 Ft

 

A szépség relatív...

fullbeauty

Hogy mi a szépség, az tényleg mindenki számára relatív...Így van ezzel a véleménnyel a los angelesi születésű londoni divattervező, Harris Reed is.

harris_reed_1.jpeg

Harris Reed arra bíztat minket, hogy fejezzük ki szépségünket, vagy csak egyszerűen magunkat, a legújabb glam rock romantikával ihletett kollekciójával. A kollekcióra jellemzőek a krémes színek: a puha viktoriánus angyali rózsaszíntől egészen a glam rock metálig. Egyszóval mindenki megtalálja a hozzá illő árnyalatot. A bocsánatkérés nélküli önkifejezésre, az önelfogadásra, és az inkluzivitásra buzdítanak. A szépséges kollekciót úgy tervezték, hogy a felvitelre elég csak az ujjunk.

harris2.jpg

Harris reméli, hogy ez az együttműködés a MAC-vel mindenki számára hívogató lesz, kortól, háttértől vagy nemtől függetlenül. Arra ösztönzik az embereket, hogy szerintem a smink nem egyfajta szigorú nemi teljesítmény, hanem "egy eszköz, hogy segítsen a része magát, hogy talán nem tudja, hogyan kell kifejezni." "Elképesztő, hogy olyan sok márka ugrik a gondolat, hogy az emberek nem kell olyan nemi-specifikus, de még hosszú utat kell megtennünk," folytatják. "Nem úgy tekintek magamra, mint az első úttörőre, de remélhetőleg egy vagyok a sok közül, aki el akar jönni, hogy felkavarja a dolgokat... sok. Ez a gyűjtemény nem férfiaknak való. Ez nem nőknek való. Ez minden egyes embernek lesz."

 

Különös szilveszter...

fullbeauty

Habár a 2020-as év sok szempontból máshogy alakult, mint amire számítottunk, és sok nehéz helyzet elé állíthatott bennünket, próbáljuk meg kihozni a maximumot az utolsó hónapokból! Tekintsünk vissza és legyünk hálásak mindazért a jóért, amit ez a különleges és kihívásokkal teli év adott számunkra, hogy a megpróbáltatások mellett mindannyian sokat tanulhattunk önmagunkról és környezetünkről. Vessük bele magunkat boldogsággal és pozitív hozzáállással az ünnepi készülődésbe, és élvezzük ki a szeretteinkkel töltött idő minden pillanatát! Hamarosan elkezdhetünk gondolkozni az ünnepi fogásokon, újévi fogadalmainkon és nem utolsó sorban karácsonyi ajándékainkon, amelyekhez az AVON idén is nagy segítséget nyújthat számunkra. Akár egy kellemes parfümöt, varázslatos sminkeket vagy ünnepi pompába öltöztetett habfürdő csomagot szeretnénk a fa alá tenni, az AVON kínálatában mindenre találhatunk megfelelő alternatívát, amellyel mosolyt csempészhetünk szeretteink arcára.

avon_mark_sminkpaletta_szemre_es_arcra_mood_2.jpg

Az Avon Mark legújabb palettájával könnyedén elnyerhetjük a „szilveszter éjszaka királynője” címet. Ragyogjuk be az év legkülönlegesebb estéjét egyetlen paletta segítségével! A praktikus kiszereléssel nemcsak szemünket öltöztethetjük csodás fényekbe, de arcunk csillogásáról is gondoskodhatunk. Az izgalmas paletta a lenyűgözően matt és csodásan csillogó szemhéjfesték árnyalatok mellett egy mesés highlightert is tartalmaz, így alkotva egy igazán praktikus palettát, amely nem hiányozhat egyetlen sminkszerelmes gyűjteményéből sem.

avon_mark_sminkpaletta_szemre_es_arcra_2.jpg

 

Ajánlott fogyasztói ár: 5 999 Ft

 

Tűzpiros nemes cél...

fullbeauty

 

mac_image.jpg

A többszörös  GRAMMY-díjas latin művésznő, Rosalía csatlakozik egy nemes célhoz,  és piacra dobja a vadonatúj, limitált kiadású, tűzpiros M • A • C VIVA GLAM ajakrúzs árnyalatunkat, a VG26-ot, amely a 100% -os adományozás 26.-ik évét ünnepli már.
A flamenco, a városi ritmusok, az elektronikus ütemek - és a feminista szellemiség -hatására a 27 éves barcelonai születésű Rosalía a szenvedélyt, bátorságot és eredetiséget testesíti meg, amely inspirál minket és rajongóit szerte a világon.
„Megtiszteltetés számomra, hogy a VIVA GLAM 26 arca lehetek, és olyan ügyet támogathatok, amely befogadó, támogatja az egyéniséget és a 100%-ot ad vissza -mondja Rosalía azzal kapcsolatban, milyen érzés is a M • A • C VIVA GLAM nagykövetének lenni.

mac_8888.jpg


 „Rosalía hihetetlen karizmája, energiája és ereje ennek az élénk, telített vörösnek a tökéletes megtestesülése” - mondja Baltasar González Pinel sminkművészeti igazgató. Rosalia a flamenco gyökereihez nyúl, a művészete pedig keveri a műfajokat és az érzelmeket - kockázatot vállal, tele van nagylelkűséggel és tiszta ragyogással.
 1994 óta a M • A • C VIVA GLAM alapítvány globálisan több, mint 500 000 000 dollárt gyűjtött – és még nincs vége!  A M • A • C VIVA GLAM rúzs eladási árának mindenszázalékát a M • A • C VIVA GLAM alapnak adományozzák, támogatva ezzel az egészséges jövőt és mindenki számára egyenlő jogokat.

 

mac_fy21_hautegossip_vg26_lipstick_rosalia_300dpi_1.jpg
„Büszkék vagyunk arra, hogy egyesítjük erőinket a páratlan Rosalíával, aki idén újszintre emeli a M • A • C VIVA GLAM kampányt. A varázslatos hangú és lenyűgözőstílusú Rosalía elkötelezett amellett, hogy javítsa a HIV / AIDS-ben fertőzött emberek életét a világ minden táján, különös tekintettel a legsebezhetőbbekre, ideértve a nőket, lányokat és az LGBTQIA+ közösséget ”- mondta John Demsey, a M • A • C VIVAGLAM FUND  és az Estée Lauder cégcsoport elnöke”.
Szerezd meg a rúzst, amely 100% -ot ad vissza!

 

Arcfiatalítás felsőfokon!

fullbeauty

Már régóta éreztem, hogy ráférne a bőrömre egy alapos, és főleg profi kozmetikai kezelés.A  problémám főleg az volt, hogy reggelente a tükörbe nézve,- sok alvás után is- , bőröm dehidratáltnak, fénytelennek, és élettelennek látszott. Hiába volt a napi rendszeres rutin, kevésnek bizonyult, és  éreztem itt már egy alapos, főleg profi kozmetikushoz kell ellátogatnom! A barátnőm javaslatára a nyugodt környezetben levő, R-style Zuglószépe szépségszalonba mentem el bőrömet felfrissíteni: https://www.facebook.com/R-style-zugl%C3%B3sz%C3%A9pe-sz%C3%A9ps%C3%A9gszalon-105998747792557/?tn-str=k*F

zsuzsi_66.jpg

zsuzsi_10.jpg

Az R-style szépségszalon a méltán híres BABOR termékcsaládot használja a kozmetikában, amiről biztos tudjátok, hogy egy prémium színvonalú, német márka.

babor.jpg

Amit érdemes róluk tudni: nem tartalmaznak szintetikus alapanyagokat, mentesek mindenféle paraffin származékoktól, parabénmentesek, és a kezeléseik sejtszintűek. A kezelést a bűbájos Kiss Zsuzsanna kozmetikus végezte rajtam, amit most meg is osztok veletek.


zsuzsi_1_1.jpg

A kezelést amit kaptam Zsuzsitól, és amit úgy ítélt meg, hogy szükséges a bőröm számára, az egy Skinovage- vitalizing kényeztetés volt. Ez a kezelés  a fáradt, rugalmatlan, fényvesztett bőrre javasolt. Először Zsuzsi letísztította az arcbőrömet egy HY- ÖL tisztító olajjal- Ezután kaptam egy tápláló, nedvességben gazdag rich vitalizing maszkot, mellyel megnéztük milyen a bőröm vitalitása. Természetesen én is megnéztem egy tükörben.

zsuzsi99.jpg

Ettől a maszktól javult bőröm vérkeringése, beindult az anyagcsere, amire a fokozott bőrkipirosodás is utalt. A pirosodás megmutatta, hogy a kapillárisok hogyan látják el az epidermiszt oxigénnel és tápanyagokkal. Egy csodás peeling volt a következő lépés. Ezt követően thermal tonizálás következett, majd 1 collagén ampullával töltötte fel Zsuzsi a bőrömet. 

zsuzsi_2_2.jpg

A kényeztető masszázs, egy speciális krémmel történt, amely hatására bőröm friss és vitalizált lett. Bőröm teljesen ellazult, megnyugodott. Ezután következett egy comfort maszk melyet bőröm telesen beszívott a hatóidő lejárta után. Természetesen a szemkörnyék ápoló- vitalizing  eye cream-  felvitele sem maradhatott ki a rituáléból, aminek hatását hosszan éreztem.

zsuzsi_5_1.jpg

A záró akkord egy argán olajat tartalmazó cream volt, amire aztán  egy csodás, és profi smink is felkerült. Bőröm élettelivé, ragyogóvá és feszessé vált! A kezelést csak ajánlani tudom mindenkinek aki szintén fakó, fénytelen, dehidratált bőrtől szenved. Valószínűleg a kezelést rendszeresen igénybe fogom venni! 

zsuzsi_6.jpg

A csodás kezelésélésért, ami fantasztikusan látványos volt, köszönet:

Kiss Zsuzsi kozmetikusnak!

Bejelentkezés:

06/ 30 989 2603

 

 

 

Sminktippek nyárra!

fullbeauty

A meleg idő beköszöntével itt az ideje sminkrutinunk átalakításának! Idén nyáron a könnyed, zselés textúráké és csillogó árnyalatoké a főszerep. Szabó Doris az Avon Sminkmestere készült is nekünk néhány tippel egy csillogó, üde smink elkészítéséhez, amellyel biztosan nem maradunk észrevétlenek még a forró nyári estéken sem.

Az évszakok váltakozásával bőrünket különböző időjárási hatások érik, amelyekhez nemcsak bőrápolási szokásainkat, de sminkrutinunkat illetően is érdemesalkalmazkodnunk, hogy mindig tökéletes megjelenéssel tündökölhessünk. A nyár beköszöntével érdemes a télen használt testesebb és erősebb fedésű sminkjeinket könnyedebb textúrájú termékekre cserélni, hogy bőrünk megfelelő hidratáltságáról és pórusaink szabad légzéséről gondoskodhassunk.

avon_image_7.jpg
Kezdjünk az alapozással. A hagyományos, erős fedésű alapozónkat a melegebb időszakokban érdemes egy könnyed BB krémre, vagy színezett hidratálóra cserélni, hiszen ezek amellett, hogy egységesítik bőrünk tónusát, mélyen hidratálják arcunkat anélkül, hogy eltömítenék pórusainkat. Érdemes magas faktorszámú fényvédőt is tartalmazó BB krémet választani ebben az időszakban, így egy lépésben ápolhatjuk és védhetjük bőrünket.
Idén nyáron hódítanak a zselés állagú sminktermékek, amelyek amellett, hogy izgalmas vizes hatást és káprázatosan csillogó fényt kölcsönöznek, állaguknak köszönhetően kevésbé mozdulnak el helyükről a nagy melegben, mint por változatú társaik. Szemhéjunkon használhatjuk az Avon True Jelly zselés szemfestékek egyikét, amelyek amellett, hogy természetes nyári színekkel ragyogóvá varázsolják tekintetünket, igazán friss megjelenést biztosítani.

 

 

avon_true_jelly_termekcsalad_2.jpg

A nyári melegben érdemes kerülnünk a testes, sötét színű rúzsokat. Ajkainkon csodásan mutathat egy könnyed hidratáló ajakszínező, amely csillogásával dúsítja ajkainkat és nem kell félnünk attól, hogy látványosan elkenődik. Az Avon True Jelly zselés ajakszínező remekválasztás lehet egy forró nyári estén, gyömölcsös illata feldobja hangulatunkat, míg gyengédösszetevői intenzíven ápolják ajkainkat. Az Avon Sminkmesterének idei kedvence az Avon True Jelly zselés pirosító és ajakszínező, amelyet ajkunkon és orcánkon egyaránthasználhatunk, ezzel tökéletes harmóniát víve sminkünk színvilágába.Idén nyáron érdemes tehát előtérbe helyezni a vizes bázisú, zselés sminktermékeket, hiszenezek hidratálnak, életre keltik tekintetünket és gyönyörű fényt kölcsönöznek bőrünknek.

     Avon Care SUN+ Mattító BB krém SPF 45 50 ml 2500 Ft (50000 Ft/1l)
 Avon True Jelly zselés szemfesték 5 g 1499 Ft
 Avon True Jelly zselés highlighter arcra és testre 10 g 1999 Ft
 Avon True Jelly zselés pirosító- és ajakszínező 5 ml 1499 Ft
 Avon True Jelly zselés ajakszínező 3 g 2299 Ft
 Avon True Jelly körömlakk 10 ml 1400 Ft

www.avon.hu

 

C vitamint a bőrnek!

fullbeauty

citrom.jpg

Egy 15 % -os C - vitamint tartalmazó szérumot kaptam a https://skinsmart.hu cégtől, aminek nagyon megörültem, hiszen köztudottan a C - vitamin bőrünknek nagyon jót tesz. Anti- aging hatással bír, szinte életet lehel, fakó színtelen bőrünkbe. Az  én bőrömmel legalább is ezt tette. A C -Glow vitamin szérum véd, feszesít, csökkenti az öregedés jeleit. Ideális akár smink alá is felkenni! 

cglow-2.png

Mit kell még tudni róla?

- Serkenti még a kollagéntermelést, vízszerű az állaga, és nagyon gyorsan beszívódik!

- Halványítja a pigment foltokat, és egyenletesebbé teszi a bőrt

- Gyors beszívódás

- A frissesség megőrzése miatt, érdemes hűtőben tárolni!

 

c_glow.jpg

A terméket beszerezhetitek a https://skinsmart.hu/ oldalról!

 

 

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

 

2020. július.5. vasárnap föld kakas

1 perces napi asztrológia. Tanácsok, hogy mire figyelj ma oda!

Ma törekszünk a tökéletesség felé, de mindezt a saját tempónkban tesszük. Fontosnak érezzük, hogy mit gondolnak rólunk a többiek, de legalább annyira fontos kell, hogy legyen mi magunk mit gondolunk egy helyzetről. Az önmegtagadás ugyanis nem megoldás.

Érezhetjük, hogy ma szeretnénk láthatóvá válni, megmutatni magunkat a világnak, azonban ma ezt inkább visszafogottan vagy egyáltalán nem tesszük meg.

i20130307_1.jpg

Tervezzük meg, hogy mit akarunk a mai napon megtenni és sokkal hatékonyabbak leszünk. Értékelni fogjuk, ha ma a saját tempónkban dolgozhatunk, azonban, ha hajlamosak vagyunk a halogatásra, akkor ez a mai napra különösen igaz lesz.

Ha túlzottan biztonságra törekvők vagyunk, vagy hajlamosak vagyunk a kontrollmániára, ma ügyeljünk rá, nehogy túlzásba essünk vele. Különösen arra legyünk éberek, hogy ne nyilvánítsuk ki a kelleténél élesebben és csípősebben a nemtetszésünket.

Örömmel teszünk ma másokért, azonban közben ne feledkezzünk meg a saját igényeinkről sem! 

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. július 3. Tűz ló

1 perces napi asztrológia. Tanácsok, hogy mire figyelj ma oda!

Mára is kitart az inspirációnk és lelkesedésünk a tegnapi napról, azonban már csillapszik és bármilyen érzelmeken is mentünk keresztül tegnap, ma már mindent csendesebben, visszafogottabban tudunk szemlélni.

A hangulatunk ezzel együtt még is erősen változékony lehet ma, ezért törekedjünk arra, hogy éberen figyeljük ezeket a változásokat és ne hagyjuk, hogy elragadjanak, mert így még könnyebben el tud terelődni a figyelmünk arról, amivel foglalkozni szeretnénk.

i20130312_1.jpg

 

Aki hajlamos arra, hogy kontrollálni akarja a dolgokat maga körül, az ma még erősebben érezheti ezt a késztetését. Ilyenkor érdemes azért nagy levegőt venni és lazítani, mert a túlzott kontroll sok esetben kontraproduktív lehet és épp a kívánt hatás ellenkezőjét váltja ki a környezetünkből.

Fontos, hogy figyeljünk az egyensúlyra is. Semmiből sem jó, ha túl sokat tartunk meg, ugyanakkor törekedjünk a hiány pótlására. Ez az életünk minden aspektusára igaz, akár fizikai, akár érzelmi dolgokról van szó.

Érdemes előre megterveznünk, hogy mivel szeretnénk ma foglalkozni, így könnyebb lesz megtartani a fókuszt, ha az érzelmeink elvinnék a figyelmünket.

 

 *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napozni jó!

fullbeauty
Végre itt a várva várt nyár, és az ember lánya legszívesebben a vízparton vagy a szabadban tölti szabadidejét és sütkérezik a nap simogató sugaraiban. Azonban ezekben az önfeledt, szórakozással töltött percekbensem szabad megfeledkeznünk bőrünk megfelelő védelméről. Károlyfi Edit, az AVON Szépségszakértője éppen ezért most összegyűjtötte nekünk azokat a legfontosabb napozással kapcsolatos tudnivalókat, amelyeket mindenképpen érdemes szem előtt tartanunk a nyár folyamán.
avon_image.jpg
A napozás jótékony hatásai

A túlzásba vitt napozás káros hatásairól rengeteget olvashatunk, azonban a napsugarak jótékonyhatásairól kevesebb szó esik, pedig a mértékletes napfürdőzésnek számos pozitív hatása lehet. A napozás az egyik leghatékonyabb természetes antidepresszáns. Már biztosan magunkon is megfigyeltük, hogy kellemes, napsütéses időben jobb a hangulatunk és pozitívabbak vagyunk. A napfény segít feloldani a stresszt és felszabadítja testünkben az energiákat. Emellett erősíti az immunrendszert, növeli a libidót, valamint az alvás minőségét is jótékonyan befolyásolja. A napfény többek között fertőtlenítő hatással is bír, így számos bőrprobléma tüneteit is enyhítheti, mint például pattanásos bőr vagy ekcéma. A mértékletesség és a megfelelő védelem azonban nagyon fontos a napozás esetén is.

Miért kell fokozottan ügyelni bőrünkre napozás közben?

A mértékletesség és a megfelelő védelem azért nagyon fontos, mivel a nap által kibocsátott UV sugarak károsíthatják a bőrt. Az UVA sugarak a bőr mély rétegeit is elérik, így öregíthetik a bőrt,fokozhatják a ráncok kialakulását. Az UVB sugarak a bőrfelszínt károsítják, barna foltokat, bőrpírtokoznak. Ezért nagyon fontos, hogy bőrünket napozás és szabadtéri elfoglaltság esetén is fényvédőtermékekkel óvjuk. Mit érdemes tudni a fényvédő termékekről és mit jelent az SPF?
A fényvédő termékeken található SPF jelölés az angol sun protection factor, azaz fényvédő faktorrövidítése. Ez gyakorlatilag egy szorzó, ami meghatározza, hogy mennyi időt tölthetünk a napon,
legszívesebben a vízparton vagy a szabadban tölti szabadidejét és sütkérezik a napsimogató sugaraiban. Azonban ezekben az önfeledt, szórakozással töltött percek bensem szabad megfeledkeznünk bőrünk megfelelő védelméről.
pattanásos bőr vagy ekcéma. A mértékletesség és a megfelelő védelem azonban nagyon fontos a
napozás esetén is.

Ez gyakorlatilag egy szorzó, ami meghatározza, hogy mennyi időt tölthetünk a napon, leégés nélkül. Például ha napvédő használata nélkül 10 percet tölthetünk el a napon, mielőtt leégnénk, akkor 30-as fényvédő használata esetén 30-szor több időt, azaz 300 percet tartózkodhatunk a napon leégés nélkül. Fontos, hogy a fényvédő választásánál vegyük figyelembe, hogy milyen típusú a bőrünk, mennyire érzékeny, milyen könnyen ég le, valamint hogy milyen erős napsugárzás éri. Vízparton a leégés veszélye ugyanis fokozódik, hiszen a víz visszaveri a napsugarakat.  A szakértő kedvencei közé tartoznak az Avon Care Sun+ Gyorsan száradó napvédő spray 30-as fényvédő faktorral, valamint a magas védelmet biztosító Avon Care SUN+ Hidratáló naptej érzékeny bőrre.

avon_nap_3.jpgSporthoz ugyanakkor kellemesebb viselet lehet egy spray állagú napozó termék. Emellett amennyiben szép egyenletes barnaságot szeretnénk elérni, használhatunk olyan kiegészítő termékeket, amelyek segítik a barnulást, mélyebbé és tartósabbá teszik a színt. Ilyen például az Avon Care Sun+ Barnulást elősegítő testápoló.

Arcunk védelme különösen fontos 

Nem csupán a strandon, hanem akár a hétköznapok során is fontos, hogy arcunk védelmére is fokozottan odafigyeljünk, hiszen ez a testrészünk az, ami minden esetben közvetlenül érintkezik a nappal. Ha testünkön a bőrünk kevésbé érzékeny, könnyen barnul, arcunkra akkor is válasszunk magas faktorszámú fényvédőt. Amennyiben strandolni megyünk, abban az esetben sose feledjük, hogy sminkben napozni szigorúan TILOS, azonban használhatunk arcunkra színezett fényvédőt. Így nem csupán megvédjük bőrünket, hanem nem kell lemondanunk arról sem, hogy egy lehelletnyi színt, fedést adjunk a bőrünknek. A szakértő tippje ehhez az Avon Care SUN+ Mattító BB krém (SPF45), ami nem csak hatékonyan véd, de nagyon jól hidratál is.

avon_nap_4.jpg

Fokozottan figyeljünk a gyermekekre

A gyerekek bőre különösen érzékeny, így ők kiemelt figyelmet érdemelnek. Ahogy izegnek-mozognak a parton vagy a sekély vízben, sokszor belefeledkezve a játékba, még inkább ki vannak téve a napégés kockázatának. Sokszor nem hagyják magukat bekenni, így fontos, hogy olyan fényvédőt alkalmazzunk, ami tartós, sokáig és nagyon magas védelemmel látja el bőrüket. A szakértő éppen ezért az Avon Care Sun+ Vízálló, napvédő sprayt ajánlja gyerekeknek 30-as fényvédő faktorral, amely a megfelelő védelem biztosítása mellett türkíz színének köszönhetően segít az alapos felvitelben, hogy véletlenül se maradjon ki bőrfelület. A szín a beszívódás után eltűnik.  

Plusz tippek, amelyekre a fényvédő termékek alkalmazásán túl is érdemes gondolnunk

Gondoskodjunk hajunk védelméről is, hiszen azt ugyanúgy veszélyeztethetik a káros UV sugarak. Viseljünk kalapot, sapkát vagy használjuk a szakértő által ajánlott Avon Advance Techniques Ápoló hajvédő sprayt, amely UV védővel viseli gondját a hajnak. Emellett viseljünk napszemüveget, hiszen a napsugarak szemünkre is ártalmas hatással lehetnek.  

Ne feledkezzünk meg az egyik legfontosabb alapszabályról sem, miszerint 11 és 15 óra között ne tartózkodjunk a napon, ilyenkor húzódjunk be az árnyékba, illetve ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre is.

A fényvédő krémek használatával még nem ér véget bőrünk védelme és ápolása. A napozás utáni termékek megadják azt az extra gondoskodást és hűsítő hatást, amire ilyenkor szüksége van a bőrnek. A szakértő kedvence az AVON Sun+ Napozás utáni hidratáló gél, amely aloe verával és panthenollal frissíti fel és nyugtatja meg a nap által igénybevett bőrt. 

avon_nap_10.jpg

Az anyagban említett termékek:

 • Avon Care SUN+Gyorsan száradó napvédő spray SPF 30 150 ml 4000 Ft (26667 Ft/1l)
 • Avon Care SUN+ Hidratáló naptej érzékeny bőrre SPF 50 50 ml 2000 Ft (40000 Ft/1l)
 • Avon Care SUN+ Barnulást elősegítő testápoló 200 ml 2500 Ft (12500 Ft/1l)
 • Avon Care SUN+ Mattító BB krém SPF 45 50 ml 2500 Ft (50000 Ft/1l)
 • Avon Care SUN+ Vízálló napvédő spray gyerekeknek SPF 30 150 ml 3000 Ft (20000 Ft/1l)
 • Avon Advance Techniques Ápoló hajvédő spray UV-szűrővel 100 ml 1149 Ft (11490 Ft/1l)
 • Avon Care SUN+ Napozás utáni hidratáló gél panthenollal és aloe verával 150 ml 2000 Ft (13333 Ft/1l)

 

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június. 30.

Fa Sárkány

1 perces napi asztrológia. Tanácsok, hogy mire figyelj ma oda!

A napi energiák a biztonságra törekvést és a kényelmes, nyugodt, ugyanakkor erős kitartással párosuló tempót közvetítik felénk. A türelem és nyugalom ma erősebben jellemző lehet ránk, mint általában.

Ha a dolgok nem az elképzeléseink szerint alakulnak, erősebben befeszülhetünk rajta. Érdemes ezen tudatosan lazítanunk ma.

Ha olyan feladatunk van, amihez kitartás és jó monotonitás-tűrés szükséges, akkor arra a mai nap alkalmas lehet.

Ha ma kevésbé vagyunk nyitottak az új dolgokra, kevésbé vagyunk befogadóak, akkor legyünk tudatában, hogy ez holnap megváltozhat, így ha ellenállást érzünk egy újdonsággal szemben és megtehetjük, ne a mai napi érzéseink alapján ítéljünk vagy döntsünk az adott dologról.

i20130210_1.jpg

A céltudatosságunk ma felerősödik, így érdemes ma azokkal a teendőinkkel is foglalkoznunk, amelyek a hosszabb távú céljaink felé visznek bennünket.

 *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

 

2020. június 29. hétfő Víz Nyúl

Ma mintha mindenkinek azt a feladatot adták volna, hogy nézzen szembe az érzelmeivel - amelyek akár igen hevesek is lehetnek-, ugyanakkor pedig maradjunk tiszteletteljesek a másik emberrel, még ha ez hatalmas kihívásnak tűnhet is.

Ha a hangulatunk is változékonyabb ma, ne vegyük komolyan; attól, hogy délelőtt vihar tombol bennünk, délutánra még simán kisüthet a nap.

Könnyebbnek tűnhet a kompromisszumok felé hajlás és a kisebb ellenállás felé való haladás, azonban ügyeljünk arra, hogy saját magunkat és az elveinket ne hazudtoljuk meg csupán a konfliktus elkerülése miatt, mert később úgysem érezzük majd jól magunkat miatta.

A megérzéseink ma erősebben működnek, ezért érdemes többször elcsendesítenünk a gondolatainkat és várnunk a belső hangunk megszólalására, mert az úgyis a legjobb megoldásokat hozza el nekünk.

Ha fontos dolgon tevékenykedünk, ne a mai napra ütemezzük a befejezését vagy megvalósítását, mert a napi energiákban van egy hátráltató, visszahúzó, befelé fordító tényező, ami nehezíti a dolgok felszínre törését, kifejeződését.

i20130507_1.jpg

 *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

 

2020. június 28. vasárnap

Víz tigris

Jól esik nyüzsögni, jönni-menni, találkozni másokkal. Könnyebben jutnak eszünkbe új ötletek, gondolatok, amelyek megoldást jelenthetnek egy-egy helyzetre, de nem a mai nap a legalkalmasabb arra, hogy ezeket a gyakorlatba is átültessük.

Ma lehet, hogy többször olyan érzésünk lesz, hogy közel a cél, már majdnem sikerülnek a dolgok, mégis valahogy mintha lecsúsznánk róluk. Ez a mai energiák összjátékának köszönhető, de ne aggódjunk, ami késik, még később eljöhet!

Artdeco-Spring-2013-Base-Makeup-Collection-Promo.jpg

Kevésbé leszünk nyitottak a gyors, hirtelen változtatásokra, ha gyorsan kell reagálnunk vagy döntenünk, érezhetjük, hogy erős belső feszülést és konfliktust élünk meg. Zsigeri szinten ma jobban esik az állhatatosság és kitartás – akár a véleményünk, akár egy helyzet mellett – azonban a gyorsan sodró energiák nem biztos, hogy ma lehetővé teszik ezt.

Ügyeljünk, hogy feszültebbek is lehetünk, ha a dolgok nem a mi tetszésünk szerint alakulnak. Vegyünk inkább néhány mély levegőt és számoljunk el magunkban háromig, vagy ameddig csak szükséges, hogy lenyugodjunk, mert heves indulatokkal több kárt okozhatunk

  *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június 27.

Fém Bivaly

1 perces napi asztrológia. Tanácsok, hogy mire figyelj ma oda!

Ma a szépség és a tökéletesség jegyében éljük meg leginkább a napunkat. Nem biztos, hogy a legmaradandóbb alkotásainkba és tevékenységeinkbe a mai napon fogunk bele, de az biztos, hogy ma fogékonyabbak leszünk a finom, szép dolgok iránt.

Ha fontos dolgok előtt állunk, a mai nap leginkább arra jó, hogy fejben áttekintsük a lehetőségeinket és a legjobb terveket dolgozzuk ki a jövőre nézve.

Szívesen vagyunk ma társaságban. Engedjük, hogy egyszerűen csak megéljük az örömet, amit a többiekkel együtt töltött idő jelent. Tegyük le az elvárásainkat és valami csodálatosan szép dolog születhet meg így.

Osszuk meg a társainkkal azt, amiből nekünk többletünk van, azonban ügyeljünk arra, hogy olyat nem próbáljunk odaadni, amivel mi magunk nem rendelkezünk. Az energiák a kiegyenlítődésre törekszenek, előbb utóbb mindenből beáll a mi életünkben is az egyensúly.

szepseg.jpg

Ha a mai napunkba viszünk egy kis tervezést és átgondoltságot, sokkal hatékonyabbnak érezzük majd magunkat.

  *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június 26 péntek

Fém Patkány

e20131030_5.jpg

A mai napba mintha az egész év üzenete bele lenne sűrítve, mert a napi uralkodó energiák azonosak azokkal, amelyek a 2020-as évünket uralják.

Ha valamit meg akarunk szüntetni az életünkben, a mai nap alkalmas arra, hogy belevágjunk. Könnyebb lesz objektívan döntést hoznunk és amit ma kimondunk, azt nagy valószínűséggel nem fogjuk később megváltoztatni.

Ma kevésbé fogadjuk el, ha valami nem sikerül, a küzdőszellemünk és kitartásunk erősebb lehet ma és addig megyünk, ameddig el nem érjük, amit célul tűztünk ki.

Ha hivatalos ügyben kell eljárnunk, ügyeljünk arra, hogy a szabályokat betartva cselekedjünk és járjunk el, így sikerrel fogunk járni.

Ezzel együtt kicsit szétszórtabbak lehetünk, mint máskor. Ha ma azt érezzük, hogy nehezebb koncentrálni vagy össze-vissza csapongunk, akkor legyünk magunkkal türelmesek és elnézőek.

Ugyanakkor könnyebben hangolódunk az intuíciónkra, így ma érdemes erre nyitottabban töltenünk a napunkat.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020.június 23 csütörtök Föld Disznó

Ahogyan tegnap, ma is inkább azon van a hangsúly, hogy a dolgokat a saját tempónkban intézzük. Ezért lehet, hogy szükségünk lesz ma egy kis noszogatásra 

Törekedjünk arra, hogy a dolgok, amiket teszünk, összhangban legyenek a belső értékeinkkel, mert ez lesz a kulcs ahhoz, hogy a legjobb teljesítményünket nyújtani.

Ma kifejezetten vágyunk társaságba, közösségbe. Érezni akarjuk, hogy egy közösség tagjaként mi is hozzáteszünk valamit a dolgokhoz.

Mára kifejezetten érdemes baráti találkozókat vagy nagyobb csapateseményt szervezni, mert könnyebb egymásra hangolódni, ma örülünk, ha közösségben vagyunk.

Ugyanakkor hajlamosak lehetünk a csapongásra, főként gondolati síkon, és felerősödhet az intuíciónk is.

Azon se lepődjünk meg, ha ma az áltagosnál mélyebb gondolatok is foglalkoztatnak bennünket, amik valami megfoghatatlan mélységből erednek.

a20130126_1.jpg

 *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran! 

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

 

Lazulj jógával...

fullbeauty
namaste_2_1.jpg
A jóga manapság az egyik legtrendibb sport, amely hazánkban is egyre nagyobb terethódít. Az viszont sokszor feledésbe merül, hogy a jóga nem csupán egy testgyakorlat, hanem egy életszemlélet, egy szellemi-, lelki út, amely által közelebb kerülhetünkönmagunk belső valójához. Ebben, az úgynevezett jógikus életmód kialakításábanéppen ezért kiemelt szerepet kap az ájurvéda.
Az ájurvédában, azaz az élet tudományábanösszefonódik életünk négy meghatározó alapillére: a lélek, az elme, az érzékszervek és a fizikai test. A jóga és az ájurvéda több mint 5000 éves indiaiszentírásokon, az un. Védákon alapszik. Ez a két ősibölcsesség szorosan összefonódik és kiegészíti egymást, kialakítva egy testileg, lelkileg egészségesés harmonikus életet. Indiában az ájurvédatudományát orvosi egyetemeken tanítják és tanulják,így azájurvédikus orvos végzett orvos, aki fontosszerepet tölt be a társadalomban. A keleti- és anyugati orvoslás közötti különbség leginkább a holisztikus szemléletmódban keresendő. Ez mit is jelent? Leginkább azt, hogy az embert, mint testi-szellemi-lelki egységet veszi alapul, egy-egy betegség gyógyításakor mindig az egyénre koncentrál, nem az általános eljárásokra. A gyógyításhoz természetes eszközöket használ, nem csak a betegségtüneteit vizsgálja, hanem az adott emberre ható külső tényezőket, és az ember belső, lelki világát is,és alapvetően nagyon nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre.

Az ájurvédában 3 alapvető típust, azaz „dósát” különböztetünk meg: váta, pitta, kapha. Mindhárom típus mindegyikének megvannak a maga testi, lelki, szellemi sajátosságai, jellemzői. A legtöbb
esetben 2 típus keveredik egy emberben, de van „egydósás” típus is, hangsúlyban egy dósával, viszont mind a 3 típus ritkán keveredhet. Biztosan egy képzett ájurvédikus orvos tudja megmondanirészletes felmérés után, hogy ki hová tartozik, de az interneten többféle teszt elérhető, ha valakikíváncsi a körülbelüli típusára. Miért is fontos, hogy melyik típusba tartozunk?

Típus alapján meghatározható, hogy ki milyen ételeket, italokat, fűszereket fogyaszthat vagy nemfogyaszthat - a fűszereket gyógynövényként használják az ájurvédában -, hogy ki milyen ízeketrészesítsen előnyben, kinek milyen színeket ajánlott viselni, ki mit sportoljon, mozogjon, milyenemberek vannak rá jó hatással és kik azok, akikkel kevésbé jön ki
Egyszóval az élet minden területére kihatóan megvizsgálják az adott egyént, hogy típusába tartozóan.
Az viszont általánosságban elmondható, hogy minden típusnálfontos a napirend, a rendszeresség, a könnyed, típusnak megfelelőétkezés, a reggeli-esti tisztálkodás, hiszen a test a lélek temploma,ápolni kell, vigyázni kell rá. Az ájurvéda alapvetően legkésőbb 6:00órai kelést és este 10:00 előtti nyugovóra térést ajánl, hogy szervezetünknek legyen elég energiája és ideje az emésztésre, regenerálódásra. Fontos még, hogy jógázás előtt 2-2.5 órával már ne együnk, semmilyen pózt ne erőltessünk, végezzünk rendszeresenlégzőgyakorlatokat és relaxációt, meditációt.
namaste_3.jpg

Egy jóleső gyakorlás után tovább fokozhatjuk az ellazulás érzetét az Avon új Planet Spa The Ayurveda Ritual masszázsolajból, tápláló testvajból és könnyed arcmaszkból álló termékcsaládjának segítségével, amelyek nyugtató illatukkal harmóniát csempésznek napjainkba, feltöltenek energiával és önbizalommal.
namaste_2.jpgJógázzunk együtt az AVON-nal!
namaste_4.jpgAvon Planet Spa The Ayurveda Ritual - Soothe & Balance olaj: 2 199 Ft
Avon Planet Spa The Ayurveda Ritual - Soothe & Balance arcmaszk: 1 499 Ft
Avon Planet Spa The Ayurveda Ritual - Soothe & Balance testvaj: 2 500 Ft
 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június 23

Tűz Kakas

1 perces napi asztrológia. Tanácsok, hogy mire figyelj ma oda!

Ma inkább visszahúzódóak csendesebbek lehetünk, ugyanakkor, ha ma van az a nap, amikor betelik az a bizonyos pohár, akkor jajj annak, aki a közelünkben tartózkodik.

Ha döntést kell hoznunk, érdemes több szempontot figyelembe venni, több ember tanácsát meghallgatni és azután döntenünk.

Érzékenyebbek lehetünk, aminek köszönhetően empatikusabbak és elfogadóbbak leszünk másokkal, ugyanakkor az érzelmi nyitottságunkból kifolyólag hevesebben is reagálhatunk a dolgokra.

Csipkelődőek, veszekedősebbek lehetünk, mint szoktunk és a renoménkra is jobban figyelünk, vagy legalábbis érzékenyebben érint, ha azt érezzük, hogy megkérdőjeleznek bennünket.

Ma jól tudunk tervezni, elméleteket gyártani, amelyeket majd egy másik nap, mondjuk akár holnap el is indíthatunk a megvalósulás útján.

avon_55.jpg

 *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Szupererő a Hansaplasttól!

fullbeauty

Gondolkoztál már valaha azon, hogy mi lenne, ha olyan erős lennél, mint Thor, olyan hatalmas, mint Hulk, esetleg tudnál repülni, mint Vasember? Engedd, hogy a gyermekek fantáziája is szárnyaljon, ugyanis idén májustól a Hansaplast Marvel sebtapaszok segítségével kiválaszthatják a kedvenc hősüket, és szupererőssé válva a kisebb-nagyobb sérüléseket is könnyedén átvészelhetik: így játékosan telhet a gyógyulás.

Egy kalandokkal teli nap izgalmas lehet a kicsik számára, azonban ez horzsolásokkal, vágásokkal, sőt sebekkel járhat – különösen az ő esetükben. Ezeknél a botlásoknál gyakorta nagyobb az ijedtség, mint a valódi fájdalom, így fontos, hogy a szülők megfelelő módon tudjanak segíteni rajtuk. Az elmaradhatatlan kitisztítás és fertőtlenítés kellemetlen érzés tud lenni, mely megnehezítheti a gyerekek megnyugtatását.

Az új Hansaplast Marvel sebtapaszok viszont gyorsan mosolyt csalnak az arcukra, ugyanis a szuperhősökkel együtt minden kihívás legyőzhető! A kedvenc Marvel karakterek által inspirált sebtapaszokkal a gyermekek úgy érezhetik, hogy részesei a nagy kalandnak és erőt gyűjthetnek a további játékhoz. Amerika kapitány és a Galaxis őrzői már rutinszerűen védik meg Földünket a különböző veszélyektől, a bőr regenárálódása során pedig szintén megbízható sebvédelmet biztosítanak: a termékben felhasznált színek/festékek biztonságosak, a sebtapaszok pedig fájdalommentesen eltávolíthatók. A rugalmas anyag vízálló, amely a szennyeződésektől és a baktériumoktól is védi a sebeket.

 marvell.jpg

Itt az idő, hogy felvegyük a harcot a gonosz sérülésekkel szemben! Nálatok ki a kedvenc szuperhős, akit segítségül hívtok majd a bajban

Hansaplast MARVEL sebtapasz

Dobozonként 20 színes sebtapasz segít elterelni a kicsik figyelmét és felvidítani őket, köztük Pókemberrel, Amerika kapitánnyal és Hulk-kal

 • A biztonságos tapadás biztosítja, hogy a sebtapasz a helyén maradjon
 • Fájdalommentesen eltávolítható és bőrbarát
 • A nem ragadó sebpárna védi és körülpárnázza a sebet
 • A gyors gyógyulás érdekében a sebtapasz elzárja a sebet a szennyeződésektől és a baktériumoktól

Ajánlott fogyasztói ár: 759 Ft

 

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június 22. 

Tűz Majom

Ma az érzelmeinké a főszerep. A lelkesedésünk, szenvedélyünk ugyanakkor a negatív érzelmeink is sokkal erősebben nyilvánulhatnak meg. Ma több energiát érezhetünk magunkban, mint általában és emiatt pörgősebbek, nyughatatlanabbak lehetünk.

Kiárasztjuk magunkból mindazokat az uralkodó érzelmeinket, amelyekkel élünk. Éppen ezért érdemes éberen figyelnünk magunkat, mert bár berögzült érzelmi mintázatokról van szó, ma nagyon könnyen megfigyelhetjük őket. Ez lehetőséget ad arra, hogy megváltoztassuk a nekünk nem tetsző érzelmi életünket.

Az esetleges kudarcok és sikertelenségek ma kevésbé viselnek meg, kevesebbet rágódunk, leporoljuk magunkat és már megyünk is tovább.

carry.jpg

Ma érzékenyebbek lehetünk az igazság, a becsület és a tisztesség kérdésköreire. Magasabbra kerülhet az erkölcsi és etikai lécünk a szokásosnál. A nap uralkodó energiája magában hordozza a másokért való kiállás minőségét, a belső igazságérzetünk felerősödését.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június 21 vasárnap

Fa Kecske

Ma az emberi kapcsolataink és kapcsolódásaink kerülnek előtérbe. Ha olyan dolgot kell elintéznünk, amiben a kapcsolati hálónk, az ismeretségi körünk a segítségünkre lehetnek, akkor azt a mai napra érdemes időzítenünk.

Mivel ma kicsit nehezebb is nemet mondani, mint máskor, érdemes erre a napra időzítenünk a kéréseinket is mások felé. Azonban legyünk tudatában, hogy mi magunk is készségesebbek leszünk ma.

A mai nap inkább a békés megbeszélések és kompromisszumok napja, mintsem az éles ellentéteké vagy konfliktusoké. A kommunikációnkban, véleményünk megformálásában is észrevehetjük, hogy ma diplomatikusabbak lehetünk, mint szoktunk.

Könnyebben tudunk a céljainkra koncentrálni és az a jó, hogy a ma úgy tudunk előrehaladni, hogy szinte semmilyen ellenállásba nem ütközünk.

duo.jpg

Komótosabban, lassabban, a saját tempónkban és a saját elképzeléseink szerint haladjunk ma. Így is el tudjuk végezni mindazt, ami ma igazán fontos nekünk.

A mai nap energiája felerősíti a másokkal való törődés, másoknak való segítés szándékát. Így mi is könnyebben kapunk és adunk segítséget és támogatást, azonban ügyeljünk arra, hogy megtaláljuk az egyensúlyt az adok-kapok mérlegén.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

bb.jpg

Fa Ló

2020. június 23.

Az átlagosnál eltökéltebbnek, elszántabbnak érezhetjük magunkat, akár a céljaink eléréséről, akár az álláspontunk mellett való kitartásról van szó.   

A mai nap nem igazán alkalmas nézőpontok egyeztetésére, összehangolására. Egyrészt azért, mert mindenki jobban ragaszkodik a saját igazához, ráadásul az energiák robbanékonyabbá, intenzívebbé tehetnek bennünket, ami nem biztos, hogy szerencsés kimenetelhez vezet.

A gondolatainkat ma nehezebben fogalmazzuk meg vagy fejezzük ki és a cselekvéshez sem biztos, hogy túl sok késztetést érzünk ma.

Olyan érzésünk lehet, mintha egy megmagyarázhatatlan erő visszább húzna bennünket és inkább a befelé, önmagunka figyelésre invitálna.

A döntéseinknél, cselekedeteinknél ma hallgassunk erősen a szívünk tiszta üzenetére, és akkor minden rendben lesz.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Hallottál már a Nanosoft kezelésről?

fullbeauty

Nem? Akkor először is tisztázzuk a fogalmat, és az eljárást.

A NANOSOFT™ egy innovatív, klinikailag igazoltan hatékony orvosi kezelés, mely az irhába (dermis) juttatja az NCTF 135HA-t, lehetővé téve a kontrollálható és gyors intradermális alkalmazást, ezáltal csökkente a bosszantó szarkalábakat.

A Nanosoft 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült eszköz. A bőrbe hatolva szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagokat a bőrbe.

Az NCTF 135 HA hialuronsavat és több, mint 50 bőrmegújító összetevőt tartalmazó anyag pontosan és egységesen, fájdalom nélkül jut a megfelelő helyre.
A Nanosoft biztonságos és pontos bejuttatást tesz lehetővé, akár a legnehezebben kezelhető területeken is (szemkörnyék, száj feletti rész, áll, kézfejek és nyaki redők). Ezzel párosul a minimális szúrási fájdalom és a minimális bevérzési vagy ödémásodási kockázat. Ez a különleges eszköz kontrolláltan és gyorsan elvégzi a dolgát az orvos kezében annak érdekében, hogy a megfelelő hatóanyagok a bőr megfelelő rétegébe kerüljenek.

Biztonságos és pontos injekció: új penetrációs technológia az NCTF 135HA tötőanyag finom bejuttatására.

nanosoftt_2.jpg

Mi történik a kezelés során?

Az kozmetikus megtisztítja és fertőtleníti a páciens bőrét. Az érzékeny részeken előzetes érzéstelenítő krémet alkalmaz. A készítményt a Nanosoft pengék segítségével a bőr felső irharétegébe juttatja. Ezt a lépést ismétli 2-3mm-enként, hogy lefedje a teljes kezelendő területet.

Nagyon aprólékos és precíz munka, általában egy-egy kiválasztott terület kezelését javasolja orvosunk az 1ml-nyi anyaggal, de lehetőség van nagyobb területek lefedésére, több ml-nyi anyag beadására is, csak akkor a kezelés ideje és ára nő.

A beadási mélység tökéletesen kontrollált, ezért a páciens által megtapasztalt stressz és kellemetlenség is minimális

 

Ez a koktél sejtszinten kezeli a bőrt, és belülről tölti fel tápanyagokkal. A valóban fiatalos, feszes üde, élettől ragyogó bőr titka: az NTCF@formula. A kezelés után a bőrminőség szemmel láthatóan javul, csökkennek a pórusok mérete, a finomabb ráncok kisimulnak. Az arc látványosan megfiatalodik, és tündöklővé válik.

 

nano.jpg

 

Mi történjen a kezelés után?

 

 • Nap és hő, gőz, forró fürdő fokozott kerülése egy hétig
 • Erős izzadás kerülése 48 óráig
 • Sminkelés és kozmetikum használata tilos a kezelés után 12 óráig
 • Erős peelingek, nyomkodás, behatás kerülése hetekig
 • Szauna, napozás és szolárium használata 2-3 hétig tilos  

A kezelés elérhető:

Concha Őze Éva

kozmetikus

06 20 800 68 50

 

 

 

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

 

csodas_penteket.jpg

2020.június 19.

Víz Kígyó

Ha ma azt érezzük, hogy nehezebb koncentrálni vagy össze-vissza csapongunk, akkor legyünk magunkkal türelmesek és elnézőek.

A hangulatunk is erősen változékony lehet ma, ezért törekedjünk arra, hogy éberen figyeljük ezeket a változásokat és ne hagyjuk, hogy elragadjanak, mert így még könnyebben el tud terelődni a figyelmünk arról, amivel foglalkozni szeretnénk.

A mai napon az intuíciónk felerősödhet és ennek hatására, hogy spontánabbak, sokkal inkább ösztönből cselekvőek lehetünk. A felerősödött intuíciónknak köszönhetően érdemes ma kreativitást igénylő dolgokkal többet foglalkoznunk, mert könnyebben fogunk boldogulni vele.

Ma empatikusabbak és megértőbbek leszünk, ugyanakkor könnyen elragadhatnak bennünket az érzelmeink. Hajlamosabbak leszünk ma könnyebben megsértődni, vagy pedig az érzelmeinket erősebben kifejezni, mert intenzívebben is élhetjük meg azokat.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június 18

Víz Sárkány

1 perces napi asztrológia. Tanácsok, hogy mire figyelj ma oda!

Kicsi a valószínűsége, hogy ma valami nagyon új vagy nagy dologba kezdenénk. Viszont egy meglévő dolog esetleg új szintre léphet, vagy elmélyülhet egy korábban elindult folyamat.

Érezhetjük, hogy ma nehezebb haladni vagy előfordulhat, hogy amibe belefogtunk az ma meghiúsul vagy legalábbis kevésbé mutatkoznak az eredmények, sikerek.

Maradjunk elszántak és koncentráljunk a célunkra. Tegyük meg a szükséges lépéseket és az állhatatos munka meg fogja hozni az eredményeket.

Vegyük sorra a céljainkat és mindazokat a dolgokat, amelyek ösztönöznek, motiválnak bennünket.

Gondoljuk át, mik a tévutak az életünkben és igyekezzünk lezárni azokat.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

dragon.jpg

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...