Kulcsár Edina kedvenc színei...

fullbeauty

Kulcsár Edinát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. 2014- ben ő lett a Miss World 2. helyezettje, több televíziós műsort vezetett, és több social media díjat is elnyert. Két gyönyörű gyermek édesanyja, de ez nem azt jelenti, hogy hidegen hagyják a szépségápolási termékek és főleg a sminkelés...Erre ékes bizonyíték, hogy jelenleg a MAC üzleteiben egy olyan kollekciót vásárolhattok meg, mely Edina kedvenc termékeit tartalmazza.A termékeket és a csodás sminket  ezen a csodás képen láthatjátok is. A kollekció 5 kedvenc terméket tartalmaz. 

PRO LONGWEAR NOURISHING WATERPROOF FOUNDATION – 12 600 Ft
FIX+ COCONUT - 7 900 Ft
IN EXTREME DIMEMSION 3D BLACK LASH – 8 500 Ft
VELVETT TEDDY MATT RÚZS – 7 300 Ft
SEMI SWEET TIMES NINE – 12 500 Ft

A részleteket itt olvashatjátok:kulcsar_1.jpg 

 

Bőrápolás a hidegben!

fullbeauty

A téli hideg időjárás nem csak ruhatárunk átalakítását, de téli bőrápolási rutinunk újragondolását is megköveteli. Természetes, hogy a téli hónapokban gazdagabb termékekre cseréljük nyári könnyed arcápolóinkat, de a mínuszok beköszöntével talán ez sem elég ahhoz, hogy megóvjuk arcbőrünket a szokatlan megpróbáltatásoktól és megakadályozzuk, hogy bőrünk érzékennyé váljon. Károlyfi Edit, az Avon szépségszakértője összegyűjtötte, mire kell odafigyelnünk a különösen hideg napokon, hogyan kerülhetjük el, hogy arcbőrünk érzékennyé és irritálttá váljon a tél legzordabb időszakában.A bőrérzékenység egy olyan bőrprobléma, amely hosszabb vagy rövidebb távon bármilyen bőrtípus esetén kialakulhat. Kiválthatja egy-egy kozmetikai összetevő, az öregedés,hormonális változások, de a szélsőséges időjárás, a túlzott hideg vagy meleg és a száraz levegő is könnyen előidézheti. Ezért is érdemes az év leghidegebb napjaiban fokozott figyelmet fordítanunk arcápolási rutinunkra. A fagyos levegő, a szél, a kinti- benti hőmérséklet közti különbség és a fűtés, igénybe veszik bőrünket, kimerítik nedvességtartalmát és növelhetik érzékenységét.Arcunk kipirosodása, viszketése, hámlása, csípő-égő érzése vagy apró kiütések megjelenése bőrünk védekezőképességének csökkenését jelzik, így ilyenkor érdemes annak megerősítésére koncentrálnunk. Érzékeny bőrünkkel nagyon finoman kell bánnunk, gondosan összeállított napi rutin, és tudatosan kiválasztott összetevők alkalmazásával azonban jelentősen enyhíthetjük tüneteinket.Sokszor hallottuk már, hogy a hűvös hónapokban érdemes testesebb, gazdagabb hidratálókrémet használnunk, hiszen a hűvös szél és a fűtésszezon könnyen kiszáríthatja bőrünket. A leghidegebb napokon azonban sok esetben ez sem elég.

avon_mood.jpg


A mélyreható hidratálás kiegészítéseként turbózzuk fel rutinunkat extra hatóanyagokkal. A C és E-Vitaminok regenerálják bőrfelszínünket és segítenek védekezőképességének fokozásában. Károlyfi Edit kedvence az Avon Anew C-vitaminos ragyogásfokozó szérum, amely bőrünk egészsége mellett szépségéről is gondoskodik. A szakértő a vitaminok mellett hialuronsav beépítését is javasolja mindennapi bőrápolási rutinunkba, amellyel fokozhatjuk hidratáló krémünk hatékonyságát, hiszen megköti bőrünkben a nedvességet, így varázsolva ellenállóvá.

Az új összetevők beépítésénél azonban nagyon fontos a fokozatosság, hogy lépésrő llépésre alakítsuk ki bőrápolási rutinunkat, és egyszerre mindig csak egy új kozmetikumot kezdjünk el használni. Bőrünket hozzá kell szoktatnunk a különböző hatóanyagokhoz, nem érdemes egyszerre több új termékkel sokkolni, hiszen ez is könnyen érzékenység kialakulásához vezethet. Itt érdemes megemlíteni a hatóanyagok koncentrációját is. Amennyiben kezdők vagyunk egy új hatóanyag használatát tekintve, válasszunk olyan kozmetikumokat, amelyek kisebb koncentrációban tartalmazzák az adott hatóanyagot és fokozatosan váltsunk a nagyobb koncentrációjú termékekre. Mindemellett fontos, hogy az új termékek arcunkon való használata előtt, mindig végezzünk bőrpróbát csuklónkon, és figyeljük bőrünk reakcióját. Sosem szabad elfelejtenünk, hogy ami valakinek bevált, nem biztos, hogy mindenki számára tökéletes választás.

 

 

avon_anew_c-vitaminos_ragyogasfokozo_szerum_4600_ft_0678_3.jpg
Bőrünk érzékenységének kialakulásában nagy szerepet játszik a napsugárzás is,így télen sem ajánlott elhanyagolnunk bőrünk fényvédelmét. A kémiai és fizikai fényvédők egyaránt kiváló védelmet nyújtanak bőrünk érzékenységének kialakulásával szemben. Azonban, ha már kialakult bőrérzékenységgel küzdünk, a Szakértő a fizikai fényvédők használatát javasolja, hiszen ezek kisebb mértékben hatolnak be bőrünkbe, mint a kémiai hatásúak, így sokkal kíméletesebbek, gyengédebbek és kevésbé irritálják bőrünket.

 

avon_anew_ranctalanito_es_borfeltolto_szerum_hialuronsavval_5199_ft_4890.png

Az anyagban említett termékek:
 Avon Anew C-vitaminos ragyogásfokozó szérum 30 ml 4600 Ft
 Avon Anew ránctalanító és bőrfeltöltő szérum hialuronsavval 30 ml 5199 Ft

 

Valentin napi szépülés

fullbeauty

 

micella.jpg

Tudtátok, hogy az első micellás sminklemosó a BIODERMA nevéhez fűződik? 1995-ben a BIODERMA dermatológiai kutatócsoportja bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztette ki az első micellás vizet, amely napjainkban a bőrgyógyászok által leggyakrabban javasolt dermokozmetikai termék Franciaországban. Azóta állíthatom, hogy hazánkban is a legnépszerűbb micellás víz, főleg a Sensibio változat.


micellas_2_1.jpg

A BIODERMA által kifejlesztett micellás víz forradalmasította a sminkeltávolítás folyamatát és a bőr napi higiéniáját. Napjainkban minden 2. másodpercben eladásra kerül egy Sensibio H20 micellás víz valahol a világon. Ideális alternatívája az arctisztító tej és tonik párosának. A BIODERMA micellás oldatok micellás technológián alapszanak, de összetevőik és exkluzív formulájuk teszi őket teljesen egyedivé. 


valentin_ja_te_k_banner_2.jpg

És most jön a meglepetés! A Bioderma a (1) Full Beauty | Facebook oldal olvasói számára felajánlott Valentin nap alkalmából 3 db  limitált 500 ml-es Sensibio micellás arclemosót! Mivel tavaly volt 25 éves a Sensibio 500 ml-es micellás vizük, így ez a limitált kiadású micellás víz, különleges csomagolású is.

 

És, hogy mik a játék feltételei?

- Lájkold a Full Beauty | Facebook oldalunkat, ezen kívül kövess be minket az instagramon is: @fullbeautyblog

- A Facebook poszt alá írd oda, hogy mióta van Bioderma micellás víz. Ha elolvastad ezt a posztot, könnyedén kiderül.

A három szerencsés nyertest, 2020. február 14- én sorsoljuk. Hajrá, jó játékot! 

 

 

A szerelem nem játék..., rezdülés.

fullbeauty

Közeleg a Valentin nap. Megosztja az embereket ez az ünnep, mert sokan azt gondolják, nem csak ezen a napon kell ajándékot venni, virággal kedveskedni szerelmednek, barátnődnek. Ezzel egyet is értünk. De mivel ez a nyereménjáték hagyomány nálunk itt a Full Beauty oldalán, pont most ezekben a nehéz napokban szeretnénk nektek kedveskedni ezzel a csodás játékkal. Remélem örültök neki. A nyeremény, amit a játék során nyerhettek egy csodás karkötőpár, amit egy szerelmes pár hordhat.

moni_jatek.jpg

"Ezt a páros, szerelmes karkötőt egy olyan párnak alkottam, akinek ünnep és boldogság a társa. Aki melette van,aki figyel rá és beragyogja az életét. Aki Hálás azért, hogy nap mint nap őt választja. Ők a király és a királynő. Akivel együtt a nehéz is könnyedebb. Akik megosztják egymással őszintén minden rezdülésüket. Akik nem adják fel. Akik kéz a kézben mennek, együtt, egy ölelésben, végtelen szerelemben az úton. Jade • a tisztaság Holdkő • az érzékeny szív Rózsakvrac • a feltétel nélküli szeretet Morganit • az Isteni szerelem Onix • az erő Sasszem • a bátorság Labradorit • a bölcsesség Fekete holdkő • a védelem".

És hogy mit kell tenned, hogy te légy a szerencsés nyertes? Lájkold e csodás karkötő páros oldalát, hogy még több ilyen csodát tudjon alkotni: (1) Monka • Beauty • Crystal • Selfcare | Facebook

Csupán ennyit kell tenned, és a posztot megosztani másokkal!

A sorsolás 2021. február 12-én este lesz. Addig is hajrá, sok szerencsét minden kedves játékos kedvű olvasónknak!

moni_es_a_szerelem.jpg

 

 

Rezgések, melyek átszövik az életünket...

fullbeauty

 moni_es_en.jpg

Mónit munkám során ismertem meg. Közös fotózások, sajtótájékoztatók, és ha csodás sminket szerettem volna, mindig ő rá esett a választásom. Az, hogy profi sminkes, nem is volt soha kérdés számomra. Amikor sminkelt, soha nem izgultam, mert mialatt készült az "arcom", már akkor azt éreztem szép leszek... Egyszer sem csalódtam. mintha érezte volna a lelkiállapotomat, hangulatomat, biztos kézzel nyúlt a színekhez, ami tényleg hűen tükrözte a végén, mit akarok, hogyan szeretném aznap érezni magamat. Nyugalmat sugallt mialatt alkotott, és rezgése átragadt rám is. Könnyedségével mindig lenyűgözött, és azt éreztem állandó pozitív áramlásban van. Ma is sminkesként dolgozik, de rátalált  egy új szerelem projekt, ez pedig az ásványékszer készítés. Móni most új szenvedélyéről beszél nekünk a Kulcsszó, a flow (szinezo.hu) cikkben.

 

"Hogyan találkozik egy sminkes az ásványokkal?

Nagyon régóta szeretem a kristályokat, többször vásároltam is magamnak ásványékszereket, de sosem gondoltam arra, hogy én készítsem őket. A változást az hozta, hogy egy ismerősöm elvitt egy ásványboltba, ahol azon kaptam magamat, hogy elszáll az idő, mert nagyon jó ott lenni és ismerkedni a kövekkel. Így aztán elkezdtem rendszeresen járni és bővíteni az ásvány kollekciómat. Malákat, karkötőket kezdtem belőlük készíteni és amikor ezt megosztottam a világgal, elkezdtek megrendelések érkezni hozzám. 

moni_karkotok.jpg

 Hogyan készülnek az ékszerek?

Nem előre elkészített karkötőim vannak, amiket eladásra szánok. Saját utam mentén, különböző ásványokat gyűjtök, melyekhez aztán kapcsolódnak emberek. Legutóbb a zöldes-kékes krizokolla követ vásároltam magamnak, amikor egy lány felhívott, beszélgetni kezdtünk és éreztem, hogy számára is pont ennek az ásványnak a rezgése lehet a segítség.

moni_asvanyok.jpg

A másik út, amikor valaki megkeres és egy beszélgetés során kiderítem, hogy milyen élethelyzetben van, mi az a téma, ami foglalkoztatja. Ez után az intuíciómra hallgatva alkotok egy számára személyes ékszert. Ilyenkor mintha egy varázslat történne velem, úgy születik meg a kristályékszer, mintha nem is én készíteném. Mondok erre egy példát, valakinek egy pillangós medált tettem a karkötőjére, amit korábban és azóta sem használtam. Kiderült, hogy a pillangó szimbólumnak az életében kiemelt jelentősége van. Akkor vált számomra bizonyossá, hogy valamilyen mély szinten össze vagyok kötve azokkal az emberekkel, akik megkeresnek, hogy ékszert készítsek nekik. 

Van e összefüggés a sminkelés és az ásvánok iránti rajongásod között?

A sminkben a clean beauty, vegán vonalat képviselem és a tudatos szépségápolásnak vagyok a híve. A sminkelésnél fontosnak érzem, hogy megmutassam a nőknek a természetes szépségüket. A kristályokkal is azt segítem, hogy kifejezzék természetes önmagukat, a lelküket. Mindkét esetben a harmóniához segítem őket, amit az igazi küldetésemnek érzek.

 Neked mi segít megtalálni a kreativitást?

Nekem két dolog segít, egyrészt a befelé figyelés, amikor leülök, becsukom a szemem, lélegzem és megérkezem a belső csendbe. A másik pedig a flow érzés keresése. Egyszer egy előadáson voltam, aminek az volt a témája, hogyan találjuk meg a hivatásunkat. Akkor hangzott el, hogy amikor flowban vagyunk és annyira élvezzük, amit csinálunk, hogy a világ megszűnik körülöttünk, akkor megtaláltuk azt a tevékenységet, amit kerestünk.

Modellkedtél is. Tudtad merre felé szeretnél orientálódni a későbbiekben?

Amikor modellkedtem és éreztem, hogy lassan eljön a váltás ideje, akkor elkezdem tudatosan keresni azokat a dolgokat, amiket szeretek csinálni, egészen a gyerekkoromig nyúltam vissza. Találtam olyan régi fotókat, ahol a lányokat sminkelem a táborban, erre például egyáltalán nem emlékeztem. Modellkedések alkalmával, sokszor magunknak kellett elkészítenünk a sminkünket és mindig megtaláltak a lányok, hogy segítsek nekik, amit én szívesen meg is tettem. Elkezdtem tudatosan a sminkelés irányába nyitni és bár elsőre falakba ütköztem, erőt adott, amikor találkoztam lányokkal, akiknek ez már sikerült. Miután elvégeztem a megfelelő smink iskolát, mintha megnyílt volna egy ajtó, úgy éreztem, mintha szárnyalnék és már tudtam, hogy jó úton járok. 

moni_2.jpg

Milyen érzés, ha alkotsz?

Amikor az ásványboltban vagyok, vagy az ékszereket készítem mindig flowban vagyok. Sminkelés közben, amikor van lehetőségem művészként belefeledkezni az alkotásba, akkor is ez az érzés jár át. Nemrég az ájurvédával kezdtem ismerkedni, ami az ásványokhoz is kapcsolódik. Annyira lelkesít a téma, hogy szinte folyamatosan tudnék vele foglalkozni, egész biztos vagyok benne, hogy ezzel is komolyabb dolgom lesz még.

Az ásványok is segíthetnek az önmegvalósításban?

Alkottam egy karkötőt, ami a szenvedély, kreativitás jegyében született. Ebben a karkötőben egyszerre van jelen a tűz és a víz energiája, arra motivál, hogy azokra a dolgokra fókuszáljunk, amelyek örömet, vidámságot és boldogságot hoznak. Bátorítást ad, hogy bármilyen is a világ most körülöttünk, merjük megélni önmagunkat.

Melyik a kedvenc karkötőd?

Nagyon szeretem, amikor körbe vesznek az ásványok, mert a rezgésükkel mindig emelnek és töltenek. Két személyes kedvenc karkötőm van. Az egyik holdkőből és larimárból készült. A holdkő nagyon finom, lágy, nőies energiákat áraszt, a larimár pedig a tengerre emlékeztet, ami nagyon fontos szimbólum számomra. A másik karkötő, morganitból és hemimorfitból van, arra emlékeztet, hogy szerelemben legyek a világgal és mindig felfele, az isteni felé tartsak."

 

Török Móni

Beauty, crystal, selfcare

https://linktr.ee/monkabynature

Kulcsszó, a flow (szinezo.hu)

A teljes cikket Gál Bori Kulcsszó, a flow (szinezo.hu) oldalán olvashatjátok!

Monka • Beauty • Crystal • Selfcare - Kezdőlap (facebook.com)

 

 

Kannabis a szépség szolgálatában? Igen!

fullbeauty

A néhány évvel ezelőtt még a legtöbben zavartan és félve ejtettük ki ezeket a szavakat ajkainkon, napjainkban egyre gyakrabban halljuk és olvassuk a kannabisz és CBD kifejezéseket. A szépségipar és szépségápolás iránt érdeklődők mára biztosan találkoztak a kannabiszból kinyert CBD olajjal, amely jelenléte kezd természetessé válni a mindennapjaikban, hiszen az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az ezzel az összetevővel ellátott szépségápolási termékek. Mit érdemes tudnunk a sok éven át tiltott növényként ismert kenderről? 

avon_cannabis_sativa_oil_termekcsalad_mood.jpg


Az AVON Szépségszakértője, Károlyfi Edit elárulja nekünk, miért olyan különleges ez a növény, és miért tanácsos összebarátkoznunk vele.
Az indiai kender, azaz a kannabisz hallatán sokunknak egyből a marihuána jut eszünkbe,ami egy úgynevezettTHC hatóanyagot tartalmaz, amely tudatmódosító és bódító hatásárólismert. Pedig a kannabisz növény a THC-n kívül több mint 100 kannabinoid vegyületettartalmaz, többek között a szépségápolásban is népszerű CBD-t. Míg a marihuána a világlegtöbb országában illegális kábítószer, a CBD-t, vagyis a kender növényből kinyerhetőható anyagot rendkívül sok formában, legális keretek között használják.


A CBD kivonatot indiai kenderből vagy ipari kendernövényből nyerik ki. A növényeketbetakarítás után természetes módon hagyják megszáradni. A legmagasabb minőségű olajelőállításához csak a virágzatot használják fel, amelyet aprítanak és finomra őrölnek. Ugyan a THC és a CBD hatóanyag is megtalálható a kender növényben, hatásuk mégis merőben különböző. A CBD bármiféle tudatmódosító mellékhatás nélkül fejti ki jótékony hatását az immunrendszerre, az idegrendszerre és bőrünkre is, éppen ezért széleskörűen alkalmazzák például étrendkiegészítőként, wellness és kozmetikai termékek összetevőjeként. Nem is csoda, hogy a szépségápolási trendkutatók jóslata szerint a következő években a kannabiszból nyert hatóanyagok a fogyasztók mindennapjainak részévé fognak válni,valamilyen formában.


De mire is képes ez a hatóanyag? Miért érdemes beépítenünk szépségápolásirutinunkba?

 

cannabis.jpg


A CBD olaj bőrre gyakorolt jótékony hatása szinte megszámlálhatatlan. Az egészséges bőr számára nélkülözhetetlen vitaminokat, fehérjéket, zsírsavakat és tápanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek kialakítani egy egységes, egészséges bőrfelszínt. Segít enyhíteni a nap okozta károsodásokat, valamint kezeli az égési
sérüléseket, az ekcémát, és a rovarcsípéseket. Amellett, hogy enyhíteni a gyulladást, viszketést, irritációt és táplálja a száraz bőrt, öregedésgátló hatása is jelentős, hiszen kiváló antioxidáns, így véd a szabadgyökökkel szemben. Érdemestehát beépítenünk mindennapi bőrápolási rutinunkba ezt a rendkívül értékes összetevőt.


Károlyfi Edit legszívesebben az új Avon Distillery CBD Batch 420 vegán arcszérumot használja, amely a természetben előforduló, CBD olajjal és finomított kendermagolajjal turbózza fel bőrápolási rutinunkat. Nem tartalmaz alkoholt, illatanyagokat, illetve állati eredetű összetevőket. A hideg időben tökéletes választás arcbőrünk számára, hiszen azonnal megnyugtatja az irritált, széltől kipirosodott bőrt, közben pedig táplálja és hidratálja is a kiszáradt területeket. 

avon_distilltery_cbd_batch_420_arcszerum_7000_ft_1695_6_2.jpg

Szakértőnk másik kedvence az Avon Cannabis Sativa Oil termékcsalád legújabb kendermagolajjal dúsított ajakbalzsamja, amely tartósan hidratálja, nyugtatja kiszáradtajkainkat és védelmet nyújt a leghidegebb időkben is.
Ne féljünk kipróbálni a kenderből kinyert különleges összetevőket tartalmazó készítményeket, hiszen ezekkel nemcsak bőrünket ápolhatjuk, de számos jótékony hatással bírnak szervezetünkre, így egészségünk megőrzésére is.

 

avon_cannabis.jpg

Az anyagban említett termékek:
 Avon Distilltery CBD Batch 420 arcszérum 30 ml 7000 Ft
 Avon Cannabis Sativa Oil Ajakbalzsam kendermagolajjal 4,5 g 699 Ft

 

Sápadtság, irritáció ellen!

fullbeauty

A megfelelő és hatékony működés érdekében a bőrünknek vízre van szüksége. A megfelelően hidratált bőr sima, rugalmas és egészségesen ragyogó. Ha a bőr természetes védőrétege megsérül, akkor a bőr elveszíti nedvességét és kiszárad. A kiszáradt bőr sápadttá, feszessé válik és nem tud megküzdeni a külső irritációkkal és érzékennyé válik.

eucerin_arcpermet.jpg

Az Eucerin hyaluron arcpermet intenzív és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek, így az nem csak egészséges, de üde is lesz. A hyaluronsav és a természetazonos glüko-glicerol kombinációja serkenti a bőr saját vízellátási rendszerének aktiválását (amely a víz sejtek közötti szállításáért felel), ezáltal belülről segíti elő a bőr hidratálását és nedvességtartalmának egyensúlyát. 

eucerinpermet-1-86x300.jpg

 

Ez a gyorsan felszívódó és illatanyagmentes arcpermet minden bőrtípus esetén alkalmas a mindennapi használatra, beleértve az érzékeny bőrt is.

A Hyaluron arcpermet ideális választás fáradt, dehidratált bőr esetén. Vidd magaddal akár munkába is és frissülj fel napközben bárhol, bármikor!

2990.-

 

A szürke és sárga mint szimbólum

fullbeauty

A 2020-as év nem csak a személyes gondolkodásmódunkat és hozzáállásunkat változtatta meg. Nem gondolnánk, de az idei év a divat, a szépségipar, a képzőművészetek és sok más egyéb terület alakulását is befolyásolta, nemcsak gazdasági vonatkozásban, de irányzatok és trendek vonalában is. Ezek a hatások érzékelhetőek a Pantone 2021-es színválasztásában is, ugyanis a világhírű színintézet rendhagyó módon idén egyszerre két árnyalatot választott meg az „Év színének”. Mivel a színek nagy hatással vannak a dekorkozmetikumok világára is, ezért az AVON Szakértői egy nagyító alá vették ezt a két meghatározó árnyalatot és szimbolikájukat.

 

avon_gel_hatasu_koromlakk_calm_and_chill_1400_ft_1652_7.jpgavon_gel_hatasu_koromlakk_calm_and_chill_1400_ft_1652_7_2.jpg

Olyan esztendőt tudhatunk magunk mögött, amikor is az emberi kapcsolatok fontossága alapjaiban változott meg, a remény és a bizakodás napról napra váltakozott a kétségbeesés ésszomorúság érzetével. Ezeket az érzéseket, a kapcsolatok és a pozitív gondolatok szükségességét fejezi ki a két kiválasztott szín. Az „Ultimate Grey” szürke és az „Illuminating” napsárga házassága az erő és a remény üzenetét hordozza.

 

avon_pro_colour_gyorsan_szarado_koromlakk_lemon_twist_1400_ft_4399_2_2.jpg

Mindkét színnek megvan a maga érzelmi aspektusa, a szürke a megnyugtató gyakorlatias alap,amire szükségünk van, míg a sárga pedig a reményt és a jókedvet hozza el. Ti mit gondoltok?

Így csinálhattok ebből a két színből csodás körmöket!Íme: 

 

Maszk alatti ragyogás

fullbeauty

 

avon_bronzosito_pirosito_es_highlighter_paletta_light_medium_mood_3_2.jpg

Pirosítás, bronzosítás és ragyogás egyetlen palettában! Az Avon legújabb palettája 6 gyönyörű, könnyen eldolgozható árnyalattal kecsegtet, amelyek között matt és csillogó színek is helyet kaptak. A bronzosítót orcánk alatt, halántékunk fölött és orrunk mindkét oldalán finoman eloszlatva kihangsúlyozhatjuk arcunk kecses vonalait.

avon_bronzosito_pirosito_es_highlighter_paletta_light_medium_4199_ft_2793_8_2.jpg

A lágy pirosítóval finom üdeséget és frissességet kölcsönözhetünk orcánk almácskáira, míg a kellemesen csillogó highlighterekkel természetes ragyogásba öltöztethetjük arccsontunkat. A palettába épített tükörnek köszönhetően bárhol és bármikor tündöklő arcsminket varázsolhatunk. Ez a paletta egyetlen sminkimádó készletéből sem hiányozhat!

avon_bronzosito_pirosito_es_highlighter_paletta_light_medium_4199_ft_2793_8_6.jpg

 

avon_bronzosito_pirosito_es_highlighter_paletta_light_medium_4199_ft_2793_8_4.jpg

 

Ajánlott fogyasztói ár: 4 199 Ft

 

A szépség relatív...

fullbeauty

Hogy mi a szépség, az tényleg mindenki számára relatív...Így van ezzel a véleménnyel a los angelesi születésű londoni divattervező, Harris Reed is.

harris_reed_1.jpeg

Harris Reed arra bíztat minket, hogy fejezzük ki szépségünket, vagy csak egyszerűen magunkat, a legújabb glam rock romantikával ihletett kollekciójával. A kollekcióra jellemzőek a krémes színek: a puha viktoriánus angyali rózsaszíntől egészen a glam rock metálig. Egyszóval mindenki megtalálja a hozzá illő árnyalatot. A bocsánatkérés nélküli önkifejezésre, az önelfogadásra, és az inkluzivitásra buzdítanak. A szépséges kollekciót úgy tervezték, hogy a felvitelre elég csak az ujjunk.

harris2.jpg

Harris reméli, hogy ez az együttműködés a MAC-vel mindenki számára hívogató lesz, kortól, háttértől vagy nemtől függetlenül. Arra ösztönzik az embereket, hogy szerintem a smink nem egyfajta szigorú nemi teljesítmény, hanem "egy eszköz, hogy segítsen a része magát, hogy talán nem tudja, hogyan kell kifejezni." "Elképesztő, hogy olyan sok márka ugrik a gondolat, hogy az emberek nem kell olyan nemi-specifikus, de még hosszú utat kell megtennünk," folytatják. "Nem úgy tekintek magamra, mint az első úttörőre, de remélhetőleg egy vagyok a sok közül, aki el akar jönni, hogy felkavarja a dolgokat... sok. Ez a gyűjtemény nem férfiaknak való. Ez nem nőknek való. Ez minden egyes embernek lesz."

 

Különös szilveszter...

fullbeauty

Habár a 2020-as év sok szempontból máshogy alakult, mint amire számítottunk, és sok nehéz helyzet elé állíthatott bennünket, próbáljuk meg kihozni a maximumot az utolsó hónapokból! Tekintsünk vissza és legyünk hálásak mindazért a jóért, amit ez a különleges és kihívásokkal teli év adott számunkra, hogy a megpróbáltatások mellett mindannyian sokat tanulhattunk önmagunkról és környezetünkről. Vessük bele magunkat boldogsággal és pozitív hozzáállással az ünnepi készülődésbe, és élvezzük ki a szeretteinkkel töltött idő minden pillanatát! Hamarosan elkezdhetünk gondolkozni az ünnepi fogásokon, újévi fogadalmainkon és nem utolsó sorban karácsonyi ajándékainkon, amelyekhez az AVON idén is nagy segítséget nyújthat számunkra. Akár egy kellemes parfümöt, varázslatos sminkeket vagy ünnepi pompába öltöztetett habfürdő csomagot szeretnénk a fa alá tenni, az AVON kínálatában mindenre találhatunk megfelelő alternatívát, amellyel mosolyt csempészhetünk szeretteink arcára.

avon_mark_sminkpaletta_szemre_es_arcra_mood_2.jpg

Az Avon Mark legújabb palettájával könnyedén elnyerhetjük a „szilveszter éjszaka királynője” címet. Ragyogjuk be az év legkülönlegesebb estéjét egyetlen paletta segítségével! A praktikus kiszereléssel nemcsak szemünket öltöztethetjük csodás fényekbe, de arcunk csillogásáról is gondoskodhatunk. Az izgalmas paletta a lenyűgözően matt és csodásan csillogó szemhéjfesték árnyalatok mellett egy mesés highlightert is tartalmaz, így alkotva egy igazán praktikus palettát, amely nem hiányozhat egyetlen sminkszerelmes gyűjteményéből sem.

avon_mark_sminkpaletta_szemre_es_arcra_2.jpg

 

Ajánlott fogyasztói ár: 5 999 Ft

 

Tűzpiros nemes cél...

fullbeauty

 

mac_image.jpg

A többszörös  GRAMMY-díjas latin művésznő, Rosalía csatlakozik egy nemes célhoz,  és piacra dobja a vadonatúj, limitált kiadású, tűzpiros M • A • C VIVA GLAM ajakrúzs árnyalatunkat, a VG26-ot, amely a 100% -os adományozás 26.-ik évét ünnepli már.
A flamenco, a városi ritmusok, az elektronikus ütemek - és a feminista szellemiség -hatására a 27 éves barcelonai születésű Rosalía a szenvedélyt, bátorságot és eredetiséget testesíti meg, amely inspirál minket és rajongóit szerte a világon.
„Megtiszteltetés számomra, hogy a VIVA GLAM 26 arca lehetek, és olyan ügyet támogathatok, amely befogadó, támogatja az egyéniséget és a 100%-ot ad vissza -mondja Rosalía azzal kapcsolatban, milyen érzés is a M • A • C VIVA GLAM nagykövetének lenni.

mac_8888.jpg


 „Rosalía hihetetlen karizmája, energiája és ereje ennek az élénk, telített vörösnek a tökéletes megtestesülése” - mondja Baltasar González Pinel sminkművészeti igazgató. Rosalia a flamenco gyökereihez nyúl, a művészete pedig keveri a műfajokat és az érzelmeket - kockázatot vállal, tele van nagylelkűséggel és tiszta ragyogással.
 1994 óta a M • A • C VIVA GLAM alapítvány globálisan több, mint 500 000 000 dollárt gyűjtött – és még nincs vége!  A M • A • C VIVA GLAM rúzs eladási árának mindenszázalékát a M • A • C VIVA GLAM alapnak adományozzák, támogatva ezzel az egészséges jövőt és mindenki számára egyenlő jogokat.

 

mac_fy21_hautegossip_vg26_lipstick_rosalia_300dpi_1.jpg
„Büszkék vagyunk arra, hogy egyesítjük erőinket a páratlan Rosalíával, aki idén újszintre emeli a M • A • C VIVA GLAM kampányt. A varázslatos hangú és lenyűgözőstílusú Rosalía elkötelezett amellett, hogy javítsa a HIV / AIDS-ben fertőzött emberek életét a világ minden táján, különös tekintettel a legsebezhetőbbekre, ideértve a nőket, lányokat és az LGBTQIA+ közösséget ”- mondta John Demsey, a M • A • C VIVAGLAM FUND  és az Estée Lauder cégcsoport elnöke”.
Szerezd meg a rúzst, amely 100% -ot ad vissza!

 

Arcfiatalítás felsőfokon!

fullbeauty

Már régóta éreztem, hogy ráférne a bőrömre egy alapos, és főleg profi kozmetikai kezelés.A  problémám főleg az volt, hogy reggelente a tükörbe nézve,- sok alvás után is- , bőröm dehidratáltnak, fénytelennek, és élettelennek látszott. Hiába volt a napi rendszeres rutin, kevésnek bizonyult, és  éreztem itt már egy alapos, főleg profi kozmetikushoz kell ellátogatnom! A barátnőm javaslatára a nyugodt környezetben levő, R-style Zuglószépe szépségszalonba mentem el bőrömet felfrissíteni: https://www.facebook.com/R-style-zugl%C3%B3sz%C3%A9pe-sz%C3%A9ps%C3%A9gszalon-105998747792557/?tn-str=k*F

zsuzsi_66.jpg

zsuzsi_10.jpg

Az R-style szépségszalon a méltán híres BABOR termékcsaládot használja a kozmetikában, amiről biztos tudjátok, hogy egy prémium színvonalú, német márka.

babor.jpg

Amit érdemes róluk tudni: nem tartalmaznak szintetikus alapanyagokat, mentesek mindenféle paraffin származékoktól, parabénmentesek, és a kezeléseik sejtszintűek. A kezelést a bűbájos Kiss Zsuzsanna kozmetikus végezte rajtam, amit most meg is osztok veletek.


zsuzsi_1_1.jpg

A kezelést amit kaptam Zsuzsitól, és amit úgy ítélt meg, hogy szükséges a bőröm számára, az egy Skinovage- vitalizing kényeztetés volt. Ez a kezelés  a fáradt, rugalmatlan, fényvesztett bőrre javasolt. Először Zsuzsi letísztította az arcbőrömet egy HY- ÖL tisztító olajjal- Ezután kaptam egy tápláló, nedvességben gazdag rich vitalizing maszkot, mellyel megnéztük milyen a bőröm vitalitása. Természetesen én is megnéztem egy tükörben.

zsuzsi99.jpg

Ettől a maszktól javult bőröm vérkeringése, beindult az anyagcsere, amire a fokozott bőrkipirosodás is utalt. A pirosodás megmutatta, hogy a kapillárisok hogyan látják el az epidermiszt oxigénnel és tápanyagokkal. Egy csodás peeling volt a következő lépés. Ezt követően thermal tonizálás következett, majd 1 collagén ampullával töltötte fel Zsuzsi a bőrömet. 

zsuzsi_2_2.jpg

A kényeztető masszázs, egy speciális krémmel történt, amely hatására bőröm friss és vitalizált lett. Bőröm teljesen ellazult, megnyugodott. Ezután következett egy comfort maszk melyet bőröm telesen beszívott a hatóidő lejárta után. Természetesen a szemkörnyék ápoló- vitalizing  eye cream-  felvitele sem maradhatott ki a rituáléból, aminek hatását hosszan éreztem.

zsuzsi_5_1.jpg

A záró akkord egy argán olajat tartalmazó cream volt, amire aztán  egy csodás, és profi smink is felkerült. Bőröm élettelivé, ragyogóvá és feszessé vált! A kezelést csak ajánlani tudom mindenkinek aki szintén fakó, fénytelen, dehidratált bőrtől szenved. Valószínűleg a kezelést rendszeresen igénybe fogom venni! 

zsuzsi_6.jpg

A csodás kezelésélésért, ami fantasztikusan látványos volt, köszönet:

Kiss Zsuzsi kozmetikusnak!

Bejelentkezés:

06/ 30 989 2603

 

 

 

Sminktippek nyárra!

fullbeauty

A meleg idő beköszöntével itt az ideje sminkrutinunk átalakításának! Idén nyáron a könnyed, zselés textúráké és csillogó árnyalatoké a főszerep. Szabó Doris az Avon Sminkmestere készült is nekünk néhány tippel egy csillogó, üde smink elkészítéséhez, amellyel biztosan nem maradunk észrevétlenek még a forró nyári estéken sem.

Az évszakok váltakozásával bőrünket különböző időjárási hatások érik, amelyekhez nemcsak bőrápolási szokásainkat, de sminkrutinunkat illetően is érdemesalkalmazkodnunk, hogy mindig tökéletes megjelenéssel tündökölhessünk. A nyár beköszöntével érdemes a télen használt testesebb és erősebb fedésű sminkjeinket könnyedebb textúrájú termékekre cserélni, hogy bőrünk megfelelő hidratáltságáról és pórusaink szabad légzéséről gondoskodhassunk.

avon_image_7.jpg
Kezdjünk az alapozással. A hagyományos, erős fedésű alapozónkat a melegebb időszakokban érdemes egy könnyed BB krémre, vagy színezett hidratálóra cserélni, hiszen ezek amellett, hogy egységesítik bőrünk tónusát, mélyen hidratálják arcunkat anélkül, hogy eltömítenék pórusainkat. Érdemes magas faktorszámú fényvédőt is tartalmazó BB krémet választani ebben az időszakban, így egy lépésben ápolhatjuk és védhetjük bőrünket.
Idén nyáron hódítanak a zselés állagú sminktermékek, amelyek amellett, hogy izgalmas vizes hatást és káprázatosan csillogó fényt kölcsönöznek, állaguknak köszönhetően kevésbé mozdulnak el helyükről a nagy melegben, mint por változatú társaik. Szemhéjunkon használhatjuk az Avon True Jelly zselés szemfestékek egyikét, amelyek amellett, hogy természetes nyári színekkel ragyogóvá varázsolják tekintetünket, igazán friss megjelenést biztosítani.

 

 

avon_true_jelly_termekcsalad_2.jpg

A nyári melegben érdemes kerülnünk a testes, sötét színű rúzsokat. Ajkainkon csodásan mutathat egy könnyed hidratáló ajakszínező, amely csillogásával dúsítja ajkainkat és nem kell félnünk attól, hogy látványosan elkenődik. Az Avon True Jelly zselés ajakszínező remekválasztás lehet egy forró nyári estén, gyömölcsös illata feldobja hangulatunkat, míg gyengédösszetevői intenzíven ápolják ajkainkat. Az Avon Sminkmesterének idei kedvence az Avon True Jelly zselés pirosító és ajakszínező, amelyet ajkunkon és orcánkon egyaránthasználhatunk, ezzel tökéletes harmóniát víve sminkünk színvilágába.Idén nyáron érdemes tehát előtérbe helyezni a vizes bázisú, zselés sminktermékeket, hiszenezek hidratálnak, életre keltik tekintetünket és gyönyörű fényt kölcsönöznek bőrünknek.

     Avon Care SUN+ Mattító BB krém SPF 45 50 ml 2500 Ft (50000 Ft/1l)
 Avon True Jelly zselés szemfesték 5 g 1499 Ft
 Avon True Jelly zselés highlighter arcra és testre 10 g 1999 Ft
 Avon True Jelly zselés pirosító- és ajakszínező 5 ml 1499 Ft
 Avon True Jelly zselés ajakszínező 3 g 2299 Ft
 Avon True Jelly körömlakk 10 ml 1400 Ft

www.avon.hu

 

C vitamint a bőrnek!

fullbeauty

citrom.jpg

Egy 15 % -os C - vitamint tartalmazó szérumot kaptam a https://skinsmart.hu cégtől, aminek nagyon megörültem, hiszen köztudottan a C - vitamin bőrünknek nagyon jót tesz. Anti- aging hatással bír, szinte életet lehel, fakó színtelen bőrünkbe. Az  én bőrömmel legalább is ezt tette. A C -Glow vitamin szérum véd, feszesít, csökkenti az öregedés jeleit. Ideális akár smink alá is felkenni! 

cglow-2.png

Mit kell még tudni róla?

- Serkenti még a kollagéntermelést, vízszerű az állaga, és nagyon gyorsan beszívódik!

- Halványítja a pigment foltokat, és egyenletesebbé teszi a bőrt

- Gyors beszívódás

- A frissesség megőrzése miatt, érdemes hűtőben tárolni!

 

c_glow.jpg

A terméket beszerezhetitek a https://skinsmart.hu/ oldalról!

 

 

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

 

2020. július.5. vasárnap föld kakas

1 perces napi asztrológia. Tanácsok, hogy mire figyelj ma oda!

Ma törekszünk a tökéletesség felé, de mindezt a saját tempónkban tesszük. Fontosnak érezzük, hogy mit gondolnak rólunk a többiek, de legalább annyira fontos kell, hogy legyen mi magunk mit gondolunk egy helyzetről. Az önmegtagadás ugyanis nem megoldás.

Érezhetjük, hogy ma szeretnénk láthatóvá válni, megmutatni magunkat a világnak, azonban ma ezt inkább visszafogottan vagy egyáltalán nem tesszük meg.

i20130307_1.jpg

Tervezzük meg, hogy mit akarunk a mai napon megtenni és sokkal hatékonyabbak leszünk. Értékelni fogjuk, ha ma a saját tempónkban dolgozhatunk, azonban, ha hajlamosak vagyunk a halogatásra, akkor ez a mai napra különösen igaz lesz.

Ha túlzottan biztonságra törekvők vagyunk, vagy hajlamosak vagyunk a kontrollmániára, ma ügyeljünk rá, nehogy túlzásba essünk vele. Különösen arra legyünk éberek, hogy ne nyilvánítsuk ki a kelleténél élesebben és csípősebben a nemtetszésünket.

Örömmel teszünk ma másokért, azonban közben ne feledkezzünk meg a saját igényeinkről sem! 

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. július 3. Tűz ló

1 perces napi asztrológia. Tanácsok, hogy mire figyelj ma oda!

Mára is kitart az inspirációnk és lelkesedésünk a tegnapi napról, azonban már csillapszik és bármilyen érzelmeken is mentünk keresztül tegnap, ma már mindent csendesebben, visszafogottabban tudunk szemlélni.

A hangulatunk ezzel együtt még is erősen változékony lehet ma, ezért törekedjünk arra, hogy éberen figyeljük ezeket a változásokat és ne hagyjuk, hogy elragadjanak, mert így még könnyebben el tud terelődni a figyelmünk arról, amivel foglalkozni szeretnénk.

i20130312_1.jpg

 

Aki hajlamos arra, hogy kontrollálni akarja a dolgokat maga körül, az ma még erősebben érezheti ezt a késztetését. Ilyenkor érdemes azért nagy levegőt venni és lazítani, mert a túlzott kontroll sok esetben kontraproduktív lehet és épp a kívánt hatás ellenkezőjét váltja ki a környezetünkből.

Fontos, hogy figyeljünk az egyensúlyra is. Semmiből sem jó, ha túl sokat tartunk meg, ugyanakkor törekedjünk a hiány pótlására. Ez az életünk minden aspektusára igaz, akár fizikai, akár érzelmi dolgokról van szó.

Érdemes előre megterveznünk, hogy mivel szeretnénk ma foglalkozni, így könnyebb lesz megtartani a fókuszt, ha az érzelmeink elvinnék a figyelmünket.

 

 *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napozni jó!

fullbeauty
Végre itt a várva várt nyár, és az ember lánya legszívesebben a vízparton vagy a szabadban tölti szabadidejét és sütkérezik a nap simogató sugaraiban. Azonban ezekben az önfeledt, szórakozással töltött percekbensem szabad megfeledkeznünk bőrünk megfelelő védelméről. Károlyfi Edit, az AVON Szépségszakértője éppen ezért most összegyűjtötte nekünk azokat a legfontosabb napozással kapcsolatos tudnivalókat, amelyeket mindenképpen érdemes szem előtt tartanunk a nyár folyamán.
avon_image.jpg
A napozás jótékony hatásai

A túlzásba vitt napozás káros hatásairól rengeteget olvashatunk, azonban a napsugarak jótékonyhatásairól kevesebb szó esik, pedig a mértékletes napfürdőzésnek számos pozitív hatása lehet. A napozás az egyik leghatékonyabb természetes antidepresszáns. Már biztosan magunkon is megfigyeltük, hogy kellemes, napsütéses időben jobb a hangulatunk és pozitívabbak vagyunk. A napfény segít feloldani a stresszt és felszabadítja testünkben az energiákat. Emellett erősíti az immunrendszert, növeli a libidót, valamint az alvás minőségét is jótékonyan befolyásolja. A napfény többek között fertőtlenítő hatással is bír, így számos bőrprobléma tüneteit is enyhítheti, mint például pattanásos bőr vagy ekcéma. A mértékletesség és a megfelelő védelem azonban nagyon fontos a napozás esetén is.

Miért kell fokozottan ügyelni bőrünkre napozás közben?

A mértékletesség és a megfelelő védelem azért nagyon fontos, mivel a nap által kibocsátott UV sugarak károsíthatják a bőrt. Az UVA sugarak a bőr mély rétegeit is elérik, így öregíthetik a bőrt,fokozhatják a ráncok kialakulását. Az UVB sugarak a bőrfelszínt károsítják, barna foltokat, bőrpírtokoznak. Ezért nagyon fontos, hogy bőrünket napozás és szabadtéri elfoglaltság esetén is fényvédőtermékekkel óvjuk. Mit érdemes tudni a fényvédő termékekről és mit jelent az SPF?
A fényvédő termékeken található SPF jelölés az angol sun protection factor, azaz fényvédő faktorrövidítése. Ez gyakorlatilag egy szorzó, ami meghatározza, hogy mennyi időt tölthetünk a napon,
legszívesebben a vízparton vagy a szabadban tölti szabadidejét és sütkérezik a napsimogató sugaraiban. Azonban ezekben az önfeledt, szórakozással töltött percek bensem szabad megfeledkeznünk bőrünk megfelelő védelméről.
pattanásos bőr vagy ekcéma. A mértékletesség és a megfelelő védelem azonban nagyon fontos a
napozás esetén is.

Ez gyakorlatilag egy szorzó, ami meghatározza, hogy mennyi időt tölthetünk a napon, leégés nélkül. Például ha napvédő használata nélkül 10 percet tölthetünk el a napon, mielőtt leégnénk, akkor 30-as fényvédő használata esetén 30-szor több időt, azaz 300 percet tartózkodhatunk a napon leégés nélkül. Fontos, hogy a fényvédő választásánál vegyük figyelembe, hogy milyen típusú a bőrünk, mennyire érzékeny, milyen könnyen ég le, valamint hogy milyen erős napsugárzás éri. Vízparton a leégés veszélye ugyanis fokozódik, hiszen a víz visszaveri a napsugarakat.  A szakértő kedvencei közé tartoznak az Avon Care Sun+ Gyorsan száradó napvédő spray 30-as fényvédő faktorral, valamint a magas védelmet biztosító Avon Care SUN+ Hidratáló naptej érzékeny bőrre.

avon_nap_3.jpgSporthoz ugyanakkor kellemesebb viselet lehet egy spray állagú napozó termék. Emellett amennyiben szép egyenletes barnaságot szeretnénk elérni, használhatunk olyan kiegészítő termékeket, amelyek segítik a barnulást, mélyebbé és tartósabbá teszik a színt. Ilyen például az Avon Care Sun+ Barnulást elősegítő testápoló.

Arcunk védelme különösen fontos 

Nem csupán a strandon, hanem akár a hétköznapok során is fontos, hogy arcunk védelmére is fokozottan odafigyeljünk, hiszen ez a testrészünk az, ami minden esetben közvetlenül érintkezik a nappal. Ha testünkön a bőrünk kevésbé érzékeny, könnyen barnul, arcunkra akkor is válasszunk magas faktorszámú fényvédőt. Amennyiben strandolni megyünk, abban az esetben sose feledjük, hogy sminkben napozni szigorúan TILOS, azonban használhatunk arcunkra színezett fényvédőt. Így nem csupán megvédjük bőrünket, hanem nem kell lemondanunk arról sem, hogy egy lehelletnyi színt, fedést adjunk a bőrünknek. A szakértő tippje ehhez az Avon Care SUN+ Mattító BB krém (SPF45), ami nem csak hatékonyan véd, de nagyon jól hidratál is.

avon_nap_4.jpg

Fokozottan figyeljünk a gyermekekre

A gyerekek bőre különösen érzékeny, így ők kiemelt figyelmet érdemelnek. Ahogy izegnek-mozognak a parton vagy a sekély vízben, sokszor belefeledkezve a játékba, még inkább ki vannak téve a napégés kockázatának. Sokszor nem hagyják magukat bekenni, így fontos, hogy olyan fényvédőt alkalmazzunk, ami tartós, sokáig és nagyon magas védelemmel látja el bőrüket. A szakértő éppen ezért az Avon Care Sun+ Vízálló, napvédő sprayt ajánlja gyerekeknek 30-as fényvédő faktorral, amely a megfelelő védelem biztosítása mellett türkíz színének köszönhetően segít az alapos felvitelben, hogy véletlenül se maradjon ki bőrfelület. A szín a beszívódás után eltűnik.  

Plusz tippek, amelyekre a fényvédő termékek alkalmazásán túl is érdemes gondolnunk

Gondoskodjunk hajunk védelméről is, hiszen azt ugyanúgy veszélyeztethetik a káros UV sugarak. Viseljünk kalapot, sapkát vagy használjuk a szakértő által ajánlott Avon Advance Techniques Ápoló hajvédő sprayt, amely UV védővel viseli gondját a hajnak. Emellett viseljünk napszemüveget, hiszen a napsugarak szemünkre is ártalmas hatással lehetnek.  

Ne feledkezzünk meg az egyik legfontosabb alapszabályról sem, miszerint 11 és 15 óra között ne tartózkodjunk a napon, ilyenkor húzódjunk be az árnyékba, illetve ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre is.

A fényvédő krémek használatával még nem ér véget bőrünk védelme és ápolása. A napozás utáni termékek megadják azt az extra gondoskodást és hűsítő hatást, amire ilyenkor szüksége van a bőrnek. A szakértő kedvence az AVON Sun+ Napozás utáni hidratáló gél, amely aloe verával és panthenollal frissíti fel és nyugtatja meg a nap által igénybevett bőrt. 

avon_nap_10.jpg

Az anyagban említett termékek:

  • Avon Care SUN+Gyorsan száradó napvédő spray SPF 30 150 ml 4000 Ft (26667 Ft/1l)
  • Avon Care SUN+ Hidratáló naptej érzékeny bőrre SPF 50 50 ml 2000 Ft (40000 Ft/1l)
  • Avon Care SUN+ Barnulást elősegítő testápoló 200 ml 2500 Ft (12500 Ft/1l)
  • Avon Care SUN+ Mattító BB krém SPF 45 50 ml 2500 Ft (50000 Ft/1l)
  • Avon Care SUN+ Vízálló napvédő spray gyerekeknek SPF 30 150 ml 3000 Ft (20000 Ft/1l)
  • Avon Advance Techniques Ápoló hajvédő spray UV-szűrővel 100 ml 1149 Ft (11490 Ft/1l)
  • Avon Care SUN+ Napozás utáni hidratáló gél panthenollal és aloe verával 150 ml 2000 Ft (13333 Ft/1l)

 

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június. 30.

Fa Sárkány

1 perces napi asztrológia. Tanácsok, hogy mire figyelj ma oda!

A napi energiák a biztonságra törekvést és a kényelmes, nyugodt, ugyanakkor erős kitartással párosuló tempót közvetítik felénk. A türelem és nyugalom ma erősebben jellemző lehet ránk, mint általában.

Ha a dolgok nem az elképzeléseink szerint alakulnak, erősebben befeszülhetünk rajta. Érdemes ezen tudatosan lazítanunk ma.

Ha olyan feladatunk van, amihez kitartás és jó monotonitás-tűrés szükséges, akkor arra a mai nap alkalmas lehet.

Ha ma kevésbé vagyunk nyitottak az új dolgokra, kevésbé vagyunk befogadóak, akkor legyünk tudatában, hogy ez holnap megváltozhat, így ha ellenállást érzünk egy újdonsággal szemben és megtehetjük, ne a mai napi érzéseink alapján ítéljünk vagy döntsünk az adott dologról.

i20130210_1.jpg

A céltudatosságunk ma felerősödik, így érdemes ma azokkal a teendőinkkel is foglalkoznunk, amelyek a hosszabb távú céljaink felé visznek bennünket.

 *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

 

2020. június 29. hétfő Víz Nyúl

Ma mintha mindenkinek azt a feladatot adták volna, hogy nézzen szembe az érzelmeivel - amelyek akár igen hevesek is lehetnek-, ugyanakkor pedig maradjunk tiszteletteljesek a másik emberrel, még ha ez hatalmas kihívásnak tűnhet is.

Ha a hangulatunk is változékonyabb ma, ne vegyük komolyan; attól, hogy délelőtt vihar tombol bennünk, délutánra még simán kisüthet a nap.

Könnyebbnek tűnhet a kompromisszumok felé hajlás és a kisebb ellenállás felé való haladás, azonban ügyeljünk arra, hogy saját magunkat és az elveinket ne hazudtoljuk meg csupán a konfliktus elkerülése miatt, mert később úgysem érezzük majd jól magunkat miatta.

A megérzéseink ma erősebben működnek, ezért érdemes többször elcsendesítenünk a gondolatainkat és várnunk a belső hangunk megszólalására, mert az úgyis a legjobb megoldásokat hozza el nekünk.

Ha fontos dolgon tevékenykedünk, ne a mai napra ütemezzük a befejezését vagy megvalósítását, mert a napi energiákban van egy hátráltató, visszahúzó, befelé fordító tényező, ami nehezíti a dolgok felszínre törését, kifejeződését.

i20130507_1.jpg

 *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

 

2020. június 28. vasárnap

Víz tigris

Jól esik nyüzsögni, jönni-menni, találkozni másokkal. Könnyebben jutnak eszünkbe új ötletek, gondolatok, amelyek megoldást jelenthetnek egy-egy helyzetre, de nem a mai nap a legalkalmasabb arra, hogy ezeket a gyakorlatba is átültessük.

Ma lehet, hogy többször olyan érzésünk lesz, hogy közel a cél, már majdnem sikerülnek a dolgok, mégis valahogy mintha lecsúsznánk róluk. Ez a mai energiák összjátékának köszönhető, de ne aggódjunk, ami késik, még később eljöhet!

Artdeco-Spring-2013-Base-Makeup-Collection-Promo.jpg

Kevésbé leszünk nyitottak a gyors, hirtelen változtatásokra, ha gyorsan kell reagálnunk vagy döntenünk, érezhetjük, hogy erős belső feszülést és konfliktust élünk meg. Zsigeri szinten ma jobban esik az állhatatosság és kitartás – akár a véleményünk, akár egy helyzet mellett – azonban a gyorsan sodró energiák nem biztos, hogy ma lehetővé teszik ezt.

Ügyeljünk, hogy feszültebbek is lehetünk, ha a dolgok nem a mi tetszésünk szerint alakulnak. Vegyünk inkább néhány mély levegőt és számoljunk el magunkban háromig, vagy ameddig csak szükséges, hogy lenyugodjunk, mert heves indulatokkal több kárt okozhatunk

  *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június 27.

Fém Bivaly

1 perces napi asztrológia. Tanácsok, hogy mire figyelj ma oda!

Ma a szépség és a tökéletesség jegyében éljük meg leginkább a napunkat. Nem biztos, hogy a legmaradandóbb alkotásainkba és tevékenységeinkbe a mai napon fogunk bele, de az biztos, hogy ma fogékonyabbak leszünk a finom, szép dolgok iránt.

Ha fontos dolgok előtt állunk, a mai nap leginkább arra jó, hogy fejben áttekintsük a lehetőségeinket és a legjobb terveket dolgozzuk ki a jövőre nézve.

Szívesen vagyunk ma társaságban. Engedjük, hogy egyszerűen csak megéljük az örömet, amit a többiekkel együtt töltött idő jelent. Tegyük le az elvárásainkat és valami csodálatosan szép dolog születhet meg így.

Osszuk meg a társainkkal azt, amiből nekünk többletünk van, azonban ügyeljünk arra, hogy olyat nem próbáljunk odaadni, amivel mi magunk nem rendelkezünk. Az energiák a kiegyenlítődésre törekszenek, előbb utóbb mindenből beáll a mi életünkben is az egyensúly.

szepseg.jpg

Ha a mai napunkba viszünk egy kis tervezést és átgondoltságot, sokkal hatékonyabbnak érezzük majd magunkat.

  *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június 26 péntek

Fém Patkány

e20131030_5.jpg

A mai napba mintha az egész év üzenete bele lenne sűrítve, mert a napi uralkodó energiák azonosak azokkal, amelyek a 2020-as évünket uralják.

Ha valamit meg akarunk szüntetni az életünkben, a mai nap alkalmas arra, hogy belevágjunk. Könnyebb lesz objektívan döntést hoznunk és amit ma kimondunk, azt nagy valószínűséggel nem fogjuk később megváltoztatni.

Ma kevésbé fogadjuk el, ha valami nem sikerül, a küzdőszellemünk és kitartásunk erősebb lehet ma és addig megyünk, ameddig el nem érjük, amit célul tűztünk ki.

Ha hivatalos ügyben kell eljárnunk, ügyeljünk arra, hogy a szabályokat betartva cselekedjünk és járjunk el, így sikerrel fogunk járni.

Ezzel együtt kicsit szétszórtabbak lehetünk, mint máskor. Ha ma azt érezzük, hogy nehezebb koncentrálni vagy össze-vissza csapongunk, akkor legyünk magunkkal türelmesek és elnézőek.

Ugyanakkor könnyebben hangolódunk az intuíciónkra, így ma érdemes erre nyitottabban töltenünk a napunkat.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020.június 23 csütörtök Föld Disznó

Ahogyan tegnap, ma is inkább azon van a hangsúly, hogy a dolgokat a saját tempónkban intézzük. Ezért lehet, hogy szükségünk lesz ma egy kis noszogatásra 

Törekedjünk arra, hogy a dolgok, amiket teszünk, összhangban legyenek a belső értékeinkkel, mert ez lesz a kulcs ahhoz, hogy a legjobb teljesítményünket nyújtani.

Ma kifejezetten vágyunk társaságba, közösségbe. Érezni akarjuk, hogy egy közösség tagjaként mi is hozzáteszünk valamit a dolgokhoz.

Mára kifejezetten érdemes baráti találkozókat vagy nagyobb csapateseményt szervezni, mert könnyebb egymásra hangolódni, ma örülünk, ha közösségben vagyunk.

Ugyanakkor hajlamosak lehetünk a csapongásra, főként gondolati síkon, és felerősödhet az intuíciónk is.

Azon se lepődjünk meg, ha ma az áltagosnál mélyebb gondolatok is foglalkoztatnak bennünket, amik valami megfoghatatlan mélységből erednek.

a20130126_1.jpg

 *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran! 

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

 

Lazulj jógával...

fullbeauty
namaste_2_1.jpg
A jóga manapság az egyik legtrendibb sport, amely hazánkban is egyre nagyobb terethódít. Az viszont sokszor feledésbe merül, hogy a jóga nem csupán egy testgyakorlat, hanem egy életszemlélet, egy szellemi-, lelki út, amely által közelebb kerülhetünkönmagunk belső valójához. Ebben, az úgynevezett jógikus életmód kialakításábanéppen ezért kiemelt szerepet kap az ájurvéda.
Az ájurvédában, azaz az élet tudományábanösszefonódik életünk négy meghatározó alapillére: a lélek, az elme, az érzékszervek és a fizikai test. A jóga és az ájurvéda több mint 5000 éves indiaiszentírásokon, az un. Védákon alapszik. Ez a két ősibölcsesség szorosan összefonódik és kiegészíti egymást, kialakítva egy testileg, lelkileg egészségesés harmonikus életet. Indiában az ájurvédatudományát orvosi egyetemeken tanítják és tanulják,így azájurvédikus orvos végzett orvos, aki fontosszerepet tölt be a társadalomban. A keleti- és anyugati orvoslás közötti különbség leginkább a holisztikus szemléletmódban keresendő. Ez mit is jelent? Leginkább azt, hogy az embert, mint testi-szellemi-lelki egységet veszi alapul, egy-egy betegség gyógyításakor mindig az egyénre koncentrál, nem az általános eljárásokra. A gyógyításhoz természetes eszközöket használ, nem csak a betegségtüneteit vizsgálja, hanem az adott emberre ható külső tényezőket, és az ember belső, lelki világát is,és alapvetően nagyon nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre.

Az ájurvédában 3 alapvető típust, azaz „dósát” különböztetünk meg: váta, pitta, kapha. Mindhárom típus mindegyikének megvannak a maga testi, lelki, szellemi sajátosságai, jellemzői. A legtöbb
esetben 2 típus keveredik egy emberben, de van „egydósás” típus is, hangsúlyban egy dósával, viszont mind a 3 típus ritkán keveredhet. Biztosan egy képzett ájurvédikus orvos tudja megmondanirészletes felmérés után, hogy ki hová tartozik, de az interneten többféle teszt elérhető, ha valakikíváncsi a körülbelüli típusára. Miért is fontos, hogy melyik típusba tartozunk?

Típus alapján meghatározható, hogy ki milyen ételeket, italokat, fűszereket fogyaszthat vagy nemfogyaszthat - a fűszereket gyógynövényként használják az ájurvédában -, hogy ki milyen ízeketrészesítsen előnyben, kinek milyen színeket ajánlott viselni, ki mit sportoljon, mozogjon, milyenemberek vannak rá jó hatással és kik azok, akikkel kevésbé jön ki
Egyszóval az élet minden területére kihatóan megvizsgálják az adott egyént, hogy típusába tartozóan.
Az viszont általánosságban elmondható, hogy minden típusnálfontos a napirend, a rendszeresség, a könnyed, típusnak megfelelőétkezés, a reggeli-esti tisztálkodás, hiszen a test a lélek temploma,ápolni kell, vigyázni kell rá. Az ájurvéda alapvetően legkésőbb 6:00órai kelést és este 10:00 előtti nyugovóra térést ajánl, hogy szervezetünknek legyen elég energiája és ideje az emésztésre, regenerálódásra. Fontos még, hogy jógázás előtt 2-2.5 órával már ne együnk, semmilyen pózt ne erőltessünk, végezzünk rendszeresenlégzőgyakorlatokat és relaxációt, meditációt.
namaste_3.jpg

Egy jóleső gyakorlás után tovább fokozhatjuk az ellazulás érzetét az Avon új Planet Spa The Ayurveda Ritual masszázsolajból, tápláló testvajból és könnyed arcmaszkból álló termékcsaládjának segítségével, amelyek nyugtató illatukkal harmóniát csempésznek napjainkba, feltöltenek energiával és önbizalommal.
namaste_2.jpgJógázzunk együtt az AVON-nal!
namaste_4.jpgAvon Planet Spa The Ayurveda Ritual - Soothe & Balance olaj: 2 199 Ft
Avon Planet Spa The Ayurveda Ritual - Soothe & Balance arcmaszk: 1 499 Ft
Avon Planet Spa The Ayurveda Ritual - Soothe & Balance testvaj: 2 500 Ft
 
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...