A Hyaluron ereje

fullbeauty

Sok nőtársammal szenvedünk a száraz, vízhiányos arcbőrtől. Ahhoz, hogy a bőrünk élénk és fiatal maradjon, sok sok folyadékbevitelre van szükség, amit nem mindíg könyű teljesíteni....  A sokszor irreálisan drága és káros szépségápolási termékek, nem mindig  megfelő megoldása annak, hogy bőrünk feszes, és rugalmas maradjon. Akkor mi a megoldás?   A  hialuronsav (hyaluronsav), más néven hialuronán egy tiszta rugalmas anyag, amely természetes módon legnagyobb mértékben a bőrben, a szemben és az izületekben fordul elő. Fő feladata a víz visszatartása, hogy kenést és nedvességet biztosítson a szöveteinknek. 

Tegnap éppen ezért ellátogattam egy csodás óbudai kozmetikba:N i X i Kozmetika | Facebook és igénybe vettem egy vízpótló,és megkötő Power Hyaluronic arckezelést, ami még az apróbb, bosszató szarkalábak eltüntetésében is hatékonynak bizonyult.

niki_kozmetika.jpg

 

Nikolett a Skeyndor családot használja az arcszépítésre. Ha valaki nem ismerné a márkát egy kis bemutatkozó a termékcsaládról:A Skeyndor céget 1966-ban családi vállalkozásként alapították Barcelonában. Ez a spanyol márkanév, mára világszerte elismertté vált, és a cég tapasztalatai révén a bőrfiatalító arc- és testkezelések szakértője lett. Filozófiájuk, hogy manuális kezelésekkel, illetve a kozmetikai készülékek segítségével a lehető legjobb bőrfiatalító eredményeket érjék el.


skeyndor_image.png

Több mint 20 féle termékcsaládjukkal a professzionális esztétikai kezelések valamennyi válfajára megoldást kínál, ezért mára a Skeyndor a bőrfiatalítás terén a kutatás-fejlesztésben élen járó, egyik legjelentősebb céggé nőtte ki magát. 

A kezelés letisztítással ,és egy alapos peelinggel kezdődött. Majd egy vízsugaras hidroabrázió következett.  A hidrobázió jelentése, ha valaki még nem hallott volna róla: a jelenlegi leghatékonyabb precíz bőrcsiszolások egyike, a kontrollált mechanikai peeling alapelve, hogy a bőr legfelső, megvastagodott, elöregedett hámrétegének célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkenti a bőrt. Ezt követően mezoterápiával hyaluronsavas ampullákat kapott bőröm egy masszázzsal összekötve. A masszáz során egy speciális aquaporin aktivátor hatóanyag is került a bőrömbe. 

 
skeyndor_power.jpg

Végül Nikolett a bőrömbe jutatott  egy gél állagú maszkot, ultrahang segíségével. A kezelés lezárása egy pórusaimat lezáró hidratáló krém volt. Az eredmény: bőröm teltebb, kisimultabb, hidratéltabb lett. És még a bosszantó szarkalábak is eltünt a sok csodás hatóanyagnak köszönhetően.

anita_2_1.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9316509576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...